Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Συγχαρητήρια στον Μπριλάκη για το fair play έδωσε ο Κολονέλο. Για αποκαταστάση της πραγματικότητας έκανε λόγο ο Λυρώνης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι δύο ημέρες που έχω επιστρέψει και τα παιδιά έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν. Έβαλαν τρία γκολ, είχαν πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι. Δεν ξέρω αν είχε κάνει ξανά στο πρωτάθλημα τόσες ευκαιρίες. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Με το 2-2 χαλάσαμε αυτό που χτίσαμε. Ένα καθαρό δικό μας λάθος και αφήσαμε τον αντίπαλο να σκοράρει.
Ευχαριστώ τον αρχηγό του ΑΟΧ, Μπριλάκη για το fair play. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τον ποδοσφαιριστή που ισοφάρισε. Συμπεριφέρθηκαν σαν άνδρες. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Δεν έγινε, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε. Αυτή η ομάδα για να κρατήσει όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν φέτος θα πρέπει να δουλέψει πολύ.
Προηγήθηκε η ομάδα των Χανίων που έπαιξε κλειστά. Εμείς καταφέραμε να το γυρίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος χαλάσαμε την εικόνα μας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Θα χρειαστεί χρόνος να μάθω τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έδειξαν ότι θέλουν να δουλέψουν. Ακόμα και τα λάθη που έκαναν, δεν είναι δικά τους. Και γι” αυτό το λόγο οφείλω να τους ευχαριστήσω.
Ο αρχηγός συμπεριφέρθηκε σωστά, σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή που σκόραρε (σ.σ. Τσούτση). Το άσχημο ήταν για τον ποδοσφαιριστή που πανηγύρισε και τον πάγκο που έκανε το ίδιο. Και ο αρχηγός, όμως και οι άλλοι ήταν σωστοί στη συμπεριφορά τους. Έχουμε κάποιες ελλείψεις από τη μέση και μπροστά, αλλά με βάση τη δουλειά που έχει γίνει είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Γιώργος Λυρώνης (προπονητής του ΑΟΧ)
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά διότι παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική θέση που έχει, ήταν ένα τελικός για την Ζάκυνθο. Παρ όλα αυτά εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι ιδανικά θα έλεγα καταφέραμε να προηγηθούμε και να ελέγχουμε την ρηο του παιχνιδιού. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1 χωρίς να υπάρχει πίεση από την μεριά της Ζακύνθου, χάναμε αλλά ήμασταν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο β΄ μέρος ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε αλλαγές, εκεί γύρω στο 60΄ έγινε αυτό με το fair play και πραγματικά θελήσαμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα, για αυτό τον λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στην διοίκηση του ΑΟΧ. Αυτό ήταν το δίκαιο, από εκεί και μετά και πάλι ήμασταν καλύτεροι, η Ζάκυνθος έπαιξε αμυντικά και με αντεπιθέσεις εμείς όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 3-3 και να πάρουμε τον βαθμό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου