Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: "Με έφτυναν κατά τη διάρκεια του αγώνα"!

Παράπονα από τη φιλοξενία ο Κολονέλο. «Με έφτυναν κατά τη διάρκεια του ματς», ανέφερε ο Κολονέλο. Ζήτησε συγνώμη ο Καβακάς.
Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Τίμος Καβακάς (Αχαρναϊκός): «Θα ξεκινήσω από το παράπονο που εξέφρασε ο συνάδελφος κι ασφαλώς έχει δίκιο. Εμείς όμως και ζητάω συγνώμη εκ μέρους της ομάδας μου, γι’ αυτό που είμαστε υπεύθυνοι είναι η φιλοξενία εδώ μέσα. Ο Αχαρναϊκός έχει δείξει πολιτισμό, άψογη φιλοξενία και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε παιδεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Δεν μπορεί η ομάδα να διαχειριστεί και τους οπαδούς που όλος ο κόσμος γνωρίζει πόσο την αγαπούν. Αυτό συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι ή μπορεί να συμβεί σε κάθε παιχνίδι τουλάχιστον στην Ελλάδα. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Ούτε εγώ ούτε η ομάδα που προσπαθεί πάρα πολύ για το οργανωτικό κομμάτι και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.
Για το ματς γνωρίζαμε πως θα παίξουμε με μια πολύ πειθαρχική ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και είναι αξιόμαχη ως ομάδα και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Είχαμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα γιατί και εγώ είμαι 10 μέρες στην ομάδα. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας, καθαρό και δίκαιο. Η ομάδα έχασε πολύ εύκολα γκολ κι έβαλε ένα όμορφο γκολ. Στο ποδόσφαιρο χάνονται τα πού εύκολα και μπαίνουν τα πολύ δύσκολα. Αυτό έγινε και σήμερα. Βάσει ευκαιριών, κατοχής κι επιθετικότητας ήμασταν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και δίκαια κερδίσαμε. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει ηρεμία ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια.
Είμαστε μια ομάδα της οποίας η διοίκηση έχει λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας στο μέγιστο βαθμό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε. Από αύριο κιόλας σε συνεργασία με τη διοίκηση θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί εκτός του ότι κράτησαν το τέμπο και τον ρυθμό ήταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι μέχρι τη λήξη του αγώνα και πανηγυρίσαμε μια σημαντική νίκη γιατί μεγαλώσαμε την διαφορά με μια ομάδα που ήμασταν ένα βαθμό πιο πάνω και ίσως να περάσουμε και τη ζώνη που στον ψυχολογικό τομέα αισθανόμαστε καλύτερα. Να ευχηθώ στον εξαιρετικό συνάδελφο καλή συνέχεια και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Υγεία και καλή χρονιά με επιτυχίες για μας και την Ζάκυνθο».
Οπωσδήποτε μια νίκη δημιουργεί κλίμα ευφορίας που εμάς δεν μπορεί να μας παρασύρει. Είναι απλώς μια νίκη. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας κι επειδή θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας που ήταν αρκετά καλή θα κοιτάξουμε από αύριο να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τη δουλειά. Εμείς με τους συνεργάτες μου ήρθαμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο κύριος Γκόγκιτς με τους συνεργάτες του. Προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στη δουλειά που έγινε και τη δική μας φιλοσοφία».


Τζιανλούκα Κολονέλο (Ζάκυνθος): «Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο. Στα 25 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχω αντιμετωπίσει ανάλογη συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων που με έφτυναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω ένα άτομο που με προστάτευσε. Στο ποδόσφαιρο εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου πρέπει να υπάρχει παιδεία. Πρέπει να υπάρχει παιδεία γιατί το ποδόσφαιρο είναι… ρόδα και γυρίζει και κάποια πράγματα που μπορεί να μας τυχαίνουν εκτός έδρας μπορούμε να τα κάνουμε κι εμείς στο δικό μας γήπεδο. Προσπαθώ να πω στους παίκτες μου να μην χρησιμοποιούν λανθασμένες μεθόδους (καθυστερήσεις) γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχουν μεν ματς όπου η αναγκαιότητα του αποτελέσματος είναι μεγάλη και είναι λογικό να χρησιμοποιείται σκοπιμότητα αλλά προσπαθώ κι εγώ και οι παίκτες μου να την αποφεύγουμε. Εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Τελειώνει τον Μάιο και τότε θα δούμε τι έχουμε κάνει» ανέφερε σχετικά.
Μας λυπεί πολύ η συγκεκριμένη ήττα γιατί το γκολ που μας στοίχισε στο τέλος ήρθε σε ένα σημείο που θα μπορούσε η ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα (0-0). Ο Πολίτης θα μπορούσε να αποκρούσει το συγκεκριμένο σουτ. Σωστά παρακολούθησε την πορεία της μπάλας αλλά ο ήλιος έπεφτε στα μάτια του και δεν κατάφερε να αποκρούσει. Θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να βγάζουμε έξω τον παράγοντα κούραση γιατί την τελευταία εβδομάδα παίξαμε τρία παιχνίδια. Τρέξαμε πολύ το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αλά ο δρόμος είναι μακρύς και μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση. Ιδιαίτερα τώρα στη διακοπή για τις γιορτές. Μια εβδομάδα έχει δουλέψει με τους παίκτες και από αυτά τα τρία παιχνίδια, τα δυο έκαναν πολύ καλά ματς».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου