Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κομβικό το ματς στην Ελευσίνα

Ο μεν Πανελευσινιακός είναι ουραγός με τρεις βαθμούς, η δε Ζάκυνθος έχει εννιά, αλλά παραμένει μέσα στην τελευταία τετράδα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή έχει «χαρακτήρα» τελικού!
Οι σταχυοφόροι θα παρουσιαστούν εντελώς αλλαγμένοι και με στόχο να πάρουν… κάτι, μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό Βόλου και την εξάρα από την ΑΕΚ.
Ο Θανάσης Δημόπουλος δεν θα έχει πλέον ξένους στη διάθεσή του, αφού για διαφορετικούς λόγους οι Μπλάνκο, Βιγιαφάνε και Μπαρμπόζα αποτελούν παρελθόν.Εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Τσίγκρος, με τη διοίκηση του Πανελευσινιακού να περιμένει από τον κόσμο στήριξη για το δεύτερο φετινό τρίποντο.
Από την άλλη πλευρά η Ζάκυνθος αναχώρησε για Αθήνα χωρίς προβλήματα και με στόχο να πανηγυρίσει πιθανή νίκη για πρώτη φορά μακριά από το «σπίτι» της. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μαροκινός Ζαϊρί που λογικά θα παίξει κιόλας.
Αναλυτικά: Πολίτης, Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Λέκκας, Καραμαλίκης, Γραικός, Κουρέλλας, Ζαϊρί, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Πέττας Ραφαήλ, Πέττας Νίκος, Κάρδαρης, Ταυταρίδης, Ναζίμ, Ορφανίδης, Κρολ, Κωστούλας, Μεντούρ και Νίκιτς.

mikriliga.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου