Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κακή εμφάνιση και (δίκαιη) ήττα στην Ελευσίνα!

Δεν το βάζουν κάτω και δεν τα παρατάνε στην Ελευσίνα. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας για τον Πανελευσινιακό.

Οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν με 1-0 της Ζακύνθου την Κυριακή (6/12) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ανέβηκαν στους 6 βαθμούς, παραμένοντας φυσικά όμως στη ζώνη του υποβιβασμού.
Από την άλλη, οι νησιώτες γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους μακριά από το γήπεδό τους και παρέμειναν στους 9 βαθμούς.
Στο 19’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Γιαννιτσάνη από τον Αποστόλου, όμως ο διαιτητής Κακρίδης είχε διαφορετική άποψη και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Οι παίκτες του Θανάση Δημόπουλου μπήκαν όμως αποφασισμένοι στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55’ με τον Πλαβούκο να στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.
Μάλιστα οι «σταχυοφόροι» θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 2-0 στο 91’ όμως ο Γιαννιτσάνης σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κακρίδης (Κορινθίας) με βοηθούς τους Δεληθοδωρή (Αθηνών) και Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας).
Κίτρινες κάρτες: 45’ Νίκιτς
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Κακαράς, Κορνελάτος (50’ Μποτωνάκης), Τσολακίδης (63’ Νικολάου), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (79’ Χαλιώτης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Νίκιτς, Αποστόλου, Ρ. Πέττας (63’ Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κάρδαρης (44’ Κυριακίδης), Ορφανίδης, Κωστούλας (46’ Ζαϊρί), Κρολ.

a-sports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου