Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΝΟΛΗΣ: "Δεν σκύβουμε το κεφάλι"

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα έφυγε από το ματς με τον Πανελευσινιακό η Ζάκυνθος, με τον Δημήτρη Νόλη να κάθεται στον πάγκο και να αναφέρει μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα.

Παράλληλα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των νησιωτών έστρεψε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στο ματς που ακολουθεί με τα Χανιά.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι δεν είναι τόσο δίκαιο για μας με τις ευκαιρίες που είχαμε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και τελικά το πληρώσαμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά.
Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία των γηπεδούχων», δήλωσε ο Νόλης.




ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: "Θα κάνουμε μετεγγραφές"
Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στον Πανελευσινιακό μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου και οι «σταχυοφόροι» θα κινηθούν για μεταγραφές έμπειρων παικτών τον Ιανουάριο, προσπαθώντας να σώσουν την κατηγορία.
Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Δημόπουλος, που απένειμε και τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για το τρίποντο ενάντια στους νησιώτες.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Βόλο και με ΑΕΚ. Είχαμε θέληση, διάθεση και τσαμπουκά. Δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι στη φάση με τον Γιαννιτσάνη, αλλά εμείς εφόσον ήρθε η νίκη κρατάμε το αποτέλεσμα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε για τη μάχη της επιβίωσης και τον Ιανουάριο θα ενισχυθούμε με πέντε έξι ποδοσφαιριστές ποιοτικούς κι έμπειρους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας», δήλωσε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού.

a-sports.gr 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου