Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήττα και στην Χίο (3-1) - Pics & video

Την ήττα με 3-1 γνώρισε σήμερα στην Χίο ο ΑΟ Λεβάντε από τον Κανάρη Νενήτων, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Στις νίκες επέστρεψε ο Κανάρης Νενήτων, ο οποίος πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην έδρα του την Κυριακή (24/1) για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, επικρατώντας με 3-1 του Α.Ο. Λεβάντε.
Η ομάδα του Μανώλη Παπαδόπουλου, που πήρε το τρίτο «τρίποντό» της στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στους 12 βαθμούς, αλλά είναι στο -7 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη ο σύλλογος της Ζακύνθου παρέμεινε στην τελευταία θέση του πίνακα με 5 βαθμούς.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Ντάμπος, ενώ στο 10’ ο Τσιούμας έκανε το 2-0. Ο Σεζένιας πέτυχε το 3-0 στο 32’ και στο 47’ ο Μαρούδας μείωσε για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κοτατής, Σκούφαλος, Μετάξης, Χρουσάκης (88’ Χρηστοφής) Γρήγος, Λέσι, Σεζένιας, Χριστούλης, Ντάμπος (81’ Βαϊντερλής), Κωστάλας, Τσιούμας (85’ Μονίαρος).

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Χαραλαμπίδης, Νινιός, Παππάς, Οικονομόπουλος, Κομιώτης, Μαρίνος (79’ λ. τρ. Κολομπάκης), Π. Μαρούδας, Ρόκο, Μαρούδας Μ., Στούπης, Μπινιχάκης.


Για πολλές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από το ματς πατήστε ΕΔΩ.

Στα υπόλοιπα ματς είχαμε:
Παναρκαδικός - Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας - Καλαμάτα 3-1
Βύζας Μεγάρων - Λουτράκι 1-4
Αιολικός - Χαλκίδα 1-1
ΠΑΟ Βάρδας - Παναργειακός 0-2
Ερμιονίδα - Σπάρτη 2-0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου