Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανέλπιστη ήττα από Παναιγιάλειο... και τώρα; (Photos)

Μία δύσκολη Κυριακή μας ξημέρωσε, με τη Ζάκυνθο να χάνει στο νησί από τον Παναιγιάλειο με 1-0 και να... απομακρύνει, από μόνη της, την παραμονή στην κατηγορία!!!

Η Ζάκυνθος μπήκε πολύ άσχημα στο ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη επιθετικά με συνέπεια ο Παναιγιάλειος να καταφέρει να πάει το παιχνίδι στα μέτρα του, έχοντας τον έλεγχο της κατάστασης.
Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τους νησιώτες μακριά από την περιοχή τους και με δυνατό κέντρο επιχειρούσαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Όπως και έγινε δηλαδή όταν στο 63’ το σουτ του Λινάρδου έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Βέβαια είναι γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο τόσο πριν όσο και μετά το 0-1 η Ζάκυνθος έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης και προσπάθησε να ανεβάσει ταχύτητα, αλλά η ομάδα του Αιγίου είχε σχέδιο δράσης, ήταν ψυχωμένη και τελικά δικαιώθηκε χωρίς μάλιστα να κινδυνέψει ιδιαίτερα.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Πολίτης, Γκραικός (73’ λ.τρ. Κουρέλλας), Κυριακίδης, Κάρδαρης, Καμπούρης (31’ λ.τρ. Tαυταρίδης), Ναζίμ, Ορφανίδης, Ζαϊρί, Μεντούρ (61’ Ν. Πέττας), Καραμαλίκης, Πεχλιβανόπουλος.


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ομαρ, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ (81’ Γκούφας), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (67’ Μπουρλάκης ), Ζουνίνιο (89’ Γκουτσίδης), Κολόκας, Σκαρτσίλας.






































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου