Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Με πολλές απουσίες, ήττα με 4-1

Δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Μαχαιράδο ο ΑΟ Λεβάντε, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από τον ισχυρό Αιολικό Μυτιλήνης.

Η ομάδα του Θανάση Σταματόπουλου αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, αφού είχε αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, επιστρατεύτηκε ο 44χρονος τερματοφύλακας, Κυριάκος Μαρίνος για να υπερασπιστεί την εστία της ζακυνθινής ομάδας! Επίσης, ο Μεταξάς που πέρασε στο 77΄ στη θέση του Γιάννη Μαρίνου είναι μόλις 14 ετών (!) και φυσικά το μέλλον του ανήκει!!!
Το σκορ άνοιξε (για τους φιλοξενούμενους) μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ηλιόπουλο. Με το χειρότερο τρόπο πήγε ο Λεβάντε στο ημίχρονο αφού στο 45΄ ο Μίχος πέτυχε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι, στην επανάληψη, αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Μάριο Μαρούδα, αλλά ο Αιολικός με τα γκολ των Σίμωση και Ηλιόπουλου κατάφερε να πάρουν τη νίκη και το πολύτιμο «τρίποντο».

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θανάσης Σταματόπουλος): Μαρίνος Κ., Κολομπάκης (70΄ Ζεμέλ), Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Πυλαρινός, Μαρίνος Ι. (77΄ Μεταξάς), Μαρούδας Π. Μπινιχάκης, Μαρούδας Μ., Κομιώτης (86΄ Σπίνος), Κωστακιώτης.


ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Πουρής, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Μίχος, Γάλας, Καλαγκάνης, Καδής, Κέρι (78΄ Λαλάς), Ηλιόπουλος (70΄ Κίστα), Μανουσάκης, Σίμωσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου