Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ανακοίνωση-απάντηση στον Στράτο Κουρούμαλο

Άμεση ήταν η απάντηση του ΔΣ Κατασταρίου στα όσα δήλωσε στην τοπική εφημερίδα ΕΡΜΗΣ, ο προπονητής του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Στράτος Κουρούμαλος. Αναλυτικά:

Το ΔΣ του ΑΟ Κατασταρίου απαντά στις δηλώσεις του κ. Κουρούμαλου στην εφημερίδα ΕΡΜΗΣ την 15.1.16 καθώς οι δηλώσεις του θίγουν την αξιοπρέπεια του προέδρου και ολόκληρου του Δ.Σ. Ενημερώνουμε ότι πολιτική του Δ.Σ. του ΑΟΚ Ζακύνθου είναι όταν θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, πρώτα να συζητά με τον πρόεδρο της ομάδας που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια αφού έχει την έγκριση του προέδρου να κάνει επαφές με τους παίκτες. Ιστορικά καταγράφουμε ότι στην περσινή περίοδο ενδιαφερθήκαμε για τον παίκτη κ. Βυθούλκα και ακολουθήσαμε την ίδια πολιτική, δηλαδή μιλήσαμε πρώτα με τον πρόεδρο της ομάδος που αγωνιζόταν και αφού μας έδωσε αρνητική απάντηση ποτέ δεν κάναμε πρόταση στον παίκτη.

Αυτή την πολιτική ακολουθήσαμε και φέτος αφού το ενδιαφέρον μας ήταν για τρεις ποδοσφαιριστές του Ζακυνθιακού. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Ζακυνθιακού κ. Κορωνιό στις 27.12.2015 και του καταθέσαμε την πρότασή μας όπου λάβαμε από τον κ. Κορωνιό αρνητική απάντηση. Δεχθήκαμε την απόφασή του και δεν κάναμε καμία κίνηση να προσεγγίσουμε τους παίκτες. (Όσο αναφορά την άποψη του κ. Κουρούμαλου ότι έπρεπε να πλησιάσουμε πρώτα τους παίκτες, αυτή η άποψη μας αφήνει παγερά αδιάφορους γιατί εμείς έχουμε μάθει να τιμάμε την ιεραρχία καθώς και αυτούς που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου προπονητές και παίκτες να έχουν το μισθό τους κάνοντας το χόμπυ τους σε ένα ερασιτεχνικό κατά τα άλλα πρωτάθλημα).

Η υβριστική για εμάς δήλωση ότι δώσαμε πισώπλατη μαχαιριά στον Ζακυνθιακό παίρνοντας τους δύο παίκτες του πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, μας στενοχωρεί.  Η απάντηση θα δοθεί στο φίλαθλο κοινό της Ζακύνθου όταν θα δει με ποια φανέλα θα αγωνίζονται την Κυριακή οι δύο αυτοί παίκτες και θα καταλάβει το ηθικό και αθλητικό επίπεδο του  ΑΟΚ Ζακύνθου.

Ο κ. Κουρούμαλος μας κατηγορεί ότι δεν είμαστε έντιμοι μαζί του, θα του απαντήσουμε με τον ορισμό της εντιμότητας που είναι η ευσυνειδησία, η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η ηθικότητα, αρχές που πρεσβεύουμε και ακολουθούμε από την πρώτη ημέρα που συσταθήκαμε ως Δ.Σ. Θα θέλαμε να μας απαντήσει αν αυτός τήρησε αυτές τις αρχές όταν το καλοκαίρι του 2015 είχε συμφωνήσει με τον ΑΟΚ Ζακύνθου και μετά από δύο μήνες  εγκατέλειψε την ομάδα μας με αστείες δικαιολογίες, ενώ το Δ.Σ. είχε μοιρασθεί μαζί του το όραμα της ομάδας καθώς και τους πόρους προκειμένου να υλοποιήσει αυτό το όραμα. 

Εμείς ξέρουμε μόνο το «Ευ αγωνίζεσθαι» και με αυτή την σκέψη την Κυριακή θα αγωνισθούμε. Συμβουλεύουμε τον κ. Κουρούμαλο (όπως δηλώνει)  ότι ο  θυμός δεν οδήγησε ποτέ και κανέναν   ούτε αθλητικά, ούτε κοινωνικά, ούτε πολιτικά σε σωστές λύσεις και αποφάσεις. Ευχόμαστε να απολαύσουμε την Κυριακή ένα υπέροχο αγωνιστικά παιχνίδι εφάμιλλο της αξίας των παικτών και των δύο ομάδων.

ΤΟ Δ.Σ.  του ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου