Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Φορτισμένο το κλίμα στα αποδυτήρια (pics)

Μέσα σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, οι διοικούντες τον Εργοτέλη ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η ομάδα αδυνατεί να συνεχίσει και πλέον είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.
 
Οι Γιάννης Δασκαλάκης και Σταύρος Μεσσαριτάκης ήταν αυτοί που επωμίσθηκαν το μεγάλο βάρος να μεταφέρουν στους παίκτες την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Δημήτρη Παπουτσάκη να απεμπλακεί από τον Εργοτέλη, αλλά και την αδυναμία από την πλευρά τους να βρουν τη λύση προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει.
Αμφότεροι οι παράγοντες, από τους πρωτεργάτες που κρατούσαν, μαζί με την οικονομική συνεισφορά και άλλων, την ομάδα ζωντανή μέχρι και τη Δευτέρα (18/1) είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και το τεχνικό επιτελείο όπου και στον κάθε ένα ξεχωριστά εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους μπαίνουν άδοξα και πρόωρα τίτλοι τέλους στην ομάδα.
Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε λυγμούς, με την ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη και βαριά, όπως είναι και οι στιγμές που βιώνει ο σύλλογος. Αφού εξήραν το χαρακτήρα και την αγωνιστική τους ποιότητα και αξία, είπαν στους παίκτες πως από αύριο κιόλας θα μπορούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, προκειμένου να προλάβουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να βρουν τις ομάδες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.
Πέραν από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που είχαν οι ποδοσφαιριστές με τους κ.κ. Δασκαλάκη και Μεσσαριτάκη, ο Σταύρος Λαμπράκης μίλησε μαζί τους στα αποδυτήρια, χωρίς να μπορεί και αυτός όπως και οι περισσότεροι από τους παίκτες να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Ο αγωνιστικός ηγέτης της ομάδας τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές πως είναι υπερήφανος που συνεργάστηκε μαζί τους και πως τις τελευταίες ημέρες έδειξαν μια λεβεντιά που τους χαρακτηρίζει σαν ανθρώπους, ενώ τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν, τους ζήτησε να κρατήσουν τις καλές στιγμές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πορεία τους.
Πλέον μετά και από το τυπικό τέλος της αγωνιστικής ύπαρξης της ομάδας, το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην «επόμενη ημέρα» και όλα όσα, γραφειοκρατικά, διαδικαστικά και μη θα πρέπει να γίνουν, για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την εκκαθάριση της ΠΑΕ, με πρώτη κίνηση τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Πριν τη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου και οι άλλοι μέτοχοι της ΠΑΕ, όπως η οικογένεια Τζώρτζογλου, αλλά και ο Γιώργος Σουλτάτος, οι οποίοι δεν αποκλείεται από την πλευρά τους να τοποθετηθούν και αυτοί για τις δύσκολες ημέρες που περνά ο σύλλογος.







Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου