Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα στο Μάλεμε (1-0)

Με γκολ του Σαπαλίδη στο 10΄ η Ζάκυνθος ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Κισσαμικό και παρέμεινε στους 20 βαθμούς. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.


Γκολ και δοκάρι

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την κρητική ομάδα, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σουτ του Βαττή, αλλά ο επερχόμενος Σαπαλίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Ο Μάνιας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο και, μάλιστα, θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 40ό λεπτό, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
Σε γενικές γραμμές, ο Κισσαμικός είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και με εξαίρεση ένα σουτ του Κουρέλλα (απέκρουσε ο Λαζαρίδης), δεν απειλήθηκε.

Ισοπαλία στα… δοκάρια

Η Ζάκυνθος θέλησε να μιμηθεί τον Κισσαμικό, κοινώς να σκοράρει με το καλημέρα του ημιχρόνου, ωστόσο η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Ναζίμ (δοκάρι με προβολή στο 48’).
Ο Βάνια Ραντίνοβιτς φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική του γραμμή και λίγο έλειψε να δικαιωθεί στο 70ό λεπτό, όταν ο Λέκκας εκτέλεσε κάκιστα από πολύ πλεονεκτική θέση.
Η ουσία είναι ότι η κρητική ομάδα διαφύλαξε το προβάδισμα μέχρι τέλους χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, με συνέπεια να επανέλθει στις νίκες, έπειτα από 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78’ Ενγκουέμ), Βαττής (57’ Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84’ Ποσίνκοβιτς).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46’ Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74’ Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

a-sports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου