Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εντυπωσιακή προσέλευση στην κοπή της πίτας! (Photos)

Στο ξενοδοχείο"VARRES" πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (20/02) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, παρουσία όλων των σωματείων της Ένωσης, διαιτητών κ.α.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Τσίπηρα, ενώ από πλευράς της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου παραβρέθηκε ο υπεύθυνος Αθλητισμού, Θεόδωρος Καμπίτσης. Εντύπωση έκανε η πολύ μεγάλη προσέλευση των σωματείων! Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη!
Τα μόνα που δεν παραβρέθηκαν ήταν ο Αετός Καλλιπάδου, το Καλαμάκι, το Κερί, ο Εθνικός Σκουλικάδου και η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Επίσης είχαν καλεστεί ο ΑΠΣ Ζάκυνθος και η Νέα Σάντα.
Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Νικόδημος, ο οποίος εκπροσώπησε την Μητρόπολη Ζακύνθου. Τυχερή ομάδα της εκδήλωσης ήταν ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. στην οποία έτυχε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μία ΔΩΡΕΑΝ διαιτησία και τον γιατρό σε έναν εντός έδρας αγώνα της ομάδας των Λαγκαδακίων. 
Ως είθισται, η Ένωση βράβευσε τρεις παράγοντες σωματείων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με το άθλημα. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
1.ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ (ΑΧΙΛΛΕΑΣ). Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Κώστας Μαρίνος Ξανθός.
2.ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.). Την βράβευση έκανε ο Γ. Γραμματέας, Χαράλαμπος Κλαυδιανός.
3.ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΛΥΚΑΝΑΣ). Την βράβευση έκανε το μέλος της ΕΠΣ, Ντίνος Κωστάκης.

Επίσης βραβεύτηκαν οι Μικτές Ομάδες της Ένωσης (Παίδες & Νέοι), με τους αρχηγούς να παραλαμβάνουν τις αναμνηστικές πλακέτες.
Για τους Παίδες την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών, Ντίνος Σεμιτέκολος και για τους Νέους το μέλος της ΕΠΣ, Νίκος Λεονταρίτης.
Τέλος, έγιναν και οι βραβεύσεις για τους πρώτους σκόρερ σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία.
1ος ΣΚΟΡΕΡ της Α΄ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ήταν ο Διονύσης Μαλαφούρης (ΑΟ Λεβάντε). Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου, Διονύσης Κλάδης.
1ος Σκόρερ της Β΄ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ήταν ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης (Έσπερος). Την απονομή έκανε ο Ταμίας, Τιμόθεος Παπαδάτος.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου