Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: «Βλέποντας» το… νταμπλ, έκοψε την πίτα του (Photos)

Στο Εστιατόριο «PREMIER» (στον Πλάνο) έκοψε χθες το βράδυ την πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή, παρέα με τη θυγατρική ομάδα, τον Αστέρα Πλάνου.
Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (και το νέο απόκτημα, Στάθης Καραμαλίκης), όχι όμως και ο τεχνικός Παναγιώτης Τρουπιώτης, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να είναι μαζί τους.
Από πλευράς της ΕΠΣ Ζακύνθου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Κώστας Μαρίνος Ξανθός και ο Γενικός Γραμματέας, Χαράλαμπος Κλαυδιανός.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Πλαρινός, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, ζήτησε από το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, γιατί (όπως τόνισε) η ομάδα έχει και φέτος στόχους το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλος της ομάδας, Τάκη Γκλαβά για την κάθοδό του στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου και όπως είπε «θα είναι τιμή μας να έχουμε ένα δικό μας άνθρωπο στην ΕΠΣ».
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ευχόμενος και αυτός υγεία σε όλους και εκπλήρωση των στόχων τους. Τέλος, αναφέρθηκε κι αυτός στην υποψηφιότητα του Τάκη Γκλαβά λέγοντας τα καλύτερα γι αυτόν.
Οι τυχεροί της βραδιάς (ένας από κάθε ομάδα) βγήκαν μετά από κλήρωση και ήταν ο Μέμος Προκόπης για τον ΑΟ Τσιλιβή και ο Αρτούρ Φεράτι για τον Αστέρα Πλάνου. Ο καθένας πήρε από 50€.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου