Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η ουσία μετράει... και ΑΟ Τσιλιβή-ΑΟΠ Ζακυνθιακός 4-1! (photos)

Το μεγάλο ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας (της ΕΠΣ Ζακύνθου) "βάφτηκε" πριν από λίγο κόκκινο, με τον ΑΟ Τσιλιβή να επικρατεί στην έδρα του με το ευρύ 4-1 του πρωτοπόρου ΑΟΠ Ζακυνθιακού!
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο, παρότι είχε 5 γκολ. Οι 200 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πλάνου περίμεναν καλύτερο θέαμα, η αλήθεια είναι, από τις δύο ομάδες που μαζί με τον ΑΟ Κατασταρίου είναι οι καλύτερες ομάδες του νησιού.
Το ματς ήταν πολύ δυνατό με σκληρές μονομαχίες και δίκαια ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Στεριώτης... "κοκκίνισε" τους Γιάννη Σταμίρη (49΄ 2η κίτρινη) του ΑΟ Τσιλιβή και Βασίλη Μπιάζη (67΄ 2η  κίτρινη) του ΑΟΠ Ζακυνθιακού.
Δίκαιη η νίκη του Τσιλιβή που μείωσε στον πόντο τη διαφορά!!!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
ΓΚΟΛ: Ο Στάθης Καραμαλίκης πάντα μέσα στις φάσεις, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.
9΄ ΓΚΟΛ: Άμεση ήταν η απάντηση του Ζακυνθιακού. Ο Κολοβάκης είδε τον Κλάδη Β. εκτός εστίας και με έναν... κεραυνό από 30 μέτρα πέτυχε το 1-1.
37΄ Δυνατό σουτ του Γεωργίου θα διώξει στη δεξιά του γωνία ο Διαμαντής.
42΄ Οι φιλοξενούμενοι "φωνάζουν" για πέναλτι. Ο Αγ. Κλάδης με το αριστερό του χέρι σπρώχνει τον Σόρα που πέφτει εντός μεγάλης περιοχής, με τον Στεριώτη να δείχνει τη συνέχεια του ματς.
46΄ Κάθετη Σούρμπη για τον Μπεσού, την τελευταία στιγμή προλαβαίνει και μπλοκάρει ο Κλάδης Β.
47΄ ΓΚΟΛ: Στην κόντρα επίθεση ο Καραμαλίκης από δεξιά θα βγάλει για τον Κακολύρη που θα στρώσει για τον Σταμίρη και ο τελευταίος με συρτ΄'ο σουτ θα στείλει την μοπάλα στην αριστερή γωνία του Διαμαντή για το 2-1.
78΄ ΓΚΟΛ: Ο Μαυρίας, από αριστερά θα βγάλει τη σέντρα και ο Ελέζι στην προσπάθειά του να διώξει θα στείλει την μπάλα στην εστία του, 3-1.
90΄ ΓΚΟΛ: Δεύτερο προσωπικό γκολ και αυτό με πλασέ του Καραμαλίκη, απέναντι στην πρώην του ομάδα, όταν γύρισε στο νησί.
Αν εξαιρέσουμε τη φάση στο 42΄ ο Δημ. Στεριώτης και οι βοηθοί του Ψάρρης και Μπέης τα πήγαν καλά.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Διονύσης Μουζάκης): Κλάδης Β., Κόκα, Μαυρίας, Κοζής, Κλάδης Αγ., Προκόπης (81΄ Καίσαρης), Αντωνόπουλος (58΄ Μπάστας), Γεωργίου, Καραμαλίκης, Κακολύρης (90΄ + Κωστακιώτης), Σταμίρης.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Διαμαντής, Μαρίνος, Κυριάζος (46΄ Νταλίπι), Ελέζι, Φυτόπουλος, Κολοβάκης, Μαλλιάς, Μπιάζης, Μπεσού, Σούρμπης (86΄Ντάσης), Σόρα.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου