Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

«Κάρφωσε» Κωνσταντινέα - Αυλωνίτου ο Κοντονής

Εσωκομματικά βέλη εναντίον του Σταύρου Κοντονή εξαπέλυσαν τις προηγούμενες ημέρες δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντινέα και την Ελένη Αυλωνίτου, οι οποίοι είναι συχνοί προσκεκλημένοι μεταμεσονύχτιας εκπομπής αθλητικού παρασκηνίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ…

Αμφότεροι επέκριναν τον υφυπουργό Αθλητισμού επειδή δεν συμπεριέλαβε στο νομοσχέδιο για το ντόπινγκ τις διατάξεις για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στις Ομοσπονδίες με βασική και κύρια στόχευση φυσικά την ΕΠΟ. Ο Κοντονής, ωστόσο, εδώ και μήνες είχε δημοσίως τοποθετηθεί ότι αυτές οι νομοθετικές ρυθμίσεις θα συμπεριλαμβάνονταν στο μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο.
Έτσι, ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ, που εν προκειμένω έχει δίκιο, φρόντισε με δήλωση του να «καρφώσει» Κωνσταντινέα και Αυλωνίτου μιλώντας για… τηλεπαράθυρα!
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ την Πέμπτη (17/3) επί του θέματος αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση: ‘‘Η Κυβερνητική πολιτική στον Αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών, έχει εξαγγελθεί με λεπτομέρεια, έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών.
Έχω επανειλημμένως και από μηνών δηλώσει ότι οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νόμο, του οποίου η ψήφιση έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο. Ήδη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εργάζεται σχετικά, με γνώμονα πάντα το Σύνταγμα και τη διεθνή θέση της χώρας.
Κατά συνέπεια, κάθε αναφορά στο ζήτημα αυτό, υπό διαφορετικά δεδομένα και με υπονοούμενα διαφοροποιήσεων στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, έχει στόχο τον σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων’’».

a-sports.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου