Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Άνετη επικράτηση (4-0) επί της Ερμιονίδας (photos)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο ΑΟ Λεβάντε νίκησε την Ερμιονίδα με 4-0, στο τελευταίο του παιχνίδι στη Ζάκυνθο (απομένει ένα στην Μυτιλήνη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα).

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Κομιώτη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ίδιος παίκτης στο 46΄ με διπλή προσπάθεια και σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-0. Στο 59΄και σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις των "νυχτερίδων" ο Στούπης με πλασέ... "σημάδεψε"  το δεξί δοκάρι. Ότι δεν έκανε στη φάση αυτή το πέτυχε στο 80΄ ύστερα από πάσα του Νινιού με σουτ έκανε το 3-0 και στο 86΄ ο Μ. Μαρούδας χρίστηκε κι αυτός σκόρερ κάνοντας το τελικό 4-0.
Μετά τη λήξη του αγώνα ο Παυλίδης (πρώην παίκτης του ζακυνθιακού) αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. 

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Βεντουρής): Χαραλαμπίδης, Παππάς (46΄ Πατσιαβούρας), Τζιαφέρης, Δούμουρας, Μαρίνος, Κομιώτης (66΄ Μπινιχάκης), Μ. Μαρούδας, Στούπης, Νινιός (85΄ Μπελέρη).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουράτης, Παναγιώτου (46΄ Τριανταφύλλου, Σαμαράς, Παυλίδης (68 λ. τρ.  Πρίφτης), Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Σκεντράι, Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης (51΄ Τριμπόνιας), Σαλταπίδης.


Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής
Ηρακλής Ψαχνών-Κανάρης Νενήτων 0-3 α.α
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Βύζας Μεγάρων 4-2
Παναρκαδικός-Αιολικός 2-1
Καλαμάτα-ΠΑΟ Βάρδας 3-0
Λεβάντε-Ένωση Ερμιονίδας 4-0
Λουτράκι-Σπάρτη 0-1

Χαλκίδα-Παναργειακός 0-0 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου