Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Σαββίδης: Θα στηρίξω για πρόεδρο της ΕΠΟ όποιον μου πουν οι ΕΠΣ

«Υποδείξτε μου το όνομα του προσώπου που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ», είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών Ενώσεων.
Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 20/4 στις 18:30. Δηλαδή πριν αρχίσει η εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Παρούσες ήταν 19 Ενώσεις. Στην εκδήλωση, που ακολούθησε παρούσες ήταν κι άλλες ενώσεις, που είχαν προσκληθεί, όπως η ΕΠΣ Καβάλας που πρόσκεινται στη διοίκηση Γκιρτζίκη, αλλά και η ΕΠΣ Άρτας, που αν και πρόσκεινται στην «αντιπολίτευση» δεν πρόλαβε τη συνάντηση. Στην εκδήλωση, παρευρέθη ως προσκεκλημένος με προσωπική πρόσκληση ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Π. Παπανικολάου.
Ο Σαββίδης, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ενώσεων και αφού υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, ότι τον ενδιαφέρει η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και ότι είναι υπέρ της συναίνεσης και του διαλόγου, τους είπε ότι ο ίδιος θα στηρίξει το πρόσωπο που θα του υποδείξουν για υποψήφιο πρόεδρο στην ΕΠΟ.
Γι’ αυτό το θέμα αποφασίστηκε μέσα στο Μάιο να γίνει η συνάντηση των Ενώσεων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση για να συμφωνηθούν τα πρόσωπα που θα υποδειχθούν για να διεκδικήσουν την προεδρία της ΕΠΟ.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο του Ολυμπιακού είπε ότι αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε βάρος του Μαρινάκη.

Τέλος τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης από το ποδόσφαιρο όσων προσώπων αντιμετωπίζουν κατηγορίες από τη Δικαιοσύνη: «Δεν γίνεται κάποιοι να μιλάνε για καθαρό ποδόσφαιρο και για την αντιμετώπιση της βίας και τα ίδια πρόσωπα να είναι κατηγορούμενοι. Αφού θέλουν την κάθαρση, θα έπρεπε πρώτα να φύγουν από το ποδόσφαιρο αυτοί που αντιμετωπίζουν κατηγορίες».

soccerplus.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου