Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ | Τι επεσήμανε στον Στ. Κοντονή για την Ολυμπιακή Φλόγα…

«Τροφή» για παραπολιτικό και όχι μόνο σχολιασμό έχουν αποτελέσει τα όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την τροποποίηση του προγράμματος υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί της Ζακύνθου.
Κυρίως μετά την απόφαση, πριν ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία από το λιμάνι με κατεύθυνση την Πλατεία Σολωμού όπου θα γίνει η τελετή και το άναμα του βωμού, να επισκεφθεί την έδρα της δημοτικής Ενότητας Αλυκών, το Καταστάρι.
Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα το Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο καθόσον θεώρησε σκόπιμο να επικοινωνήσει με το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου Σταυρου Κοντονή ζητώντας από τη Γραμματέα του, λόγω του ότι ο ίδιος ήταν σε προγραμματισμένη σύσκεψη, να του μεταφέρει την άποψη πως ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσει την ανωτέρω απόφασή του.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα μας ο λόγος για τον οποίο έλαβε τη σχετική πρωτοβουλία ήταν διότι πρόσφατα λήφθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για την εγκατάσταση της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στο Λιβα. Ως εκ τούτου θα ήταν άδικο εξαιτίας μιας υποτιθέμενης διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής να υπάρξουν καταστάσεις που θα αμαυρώσουν οποιαδήποτε τελετή ή θα δυσφημίσουν το νησί μας.


πηγή: imerazante.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου