Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η φλόγα στο νησί άναψε... φωτιές!

Δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα Δευτέρα 18/04 ο Δήμος Ζακύνθου στο οποίο κάνει λόγο για αλλαγή της πρώτης συμφωνίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) σχετικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί την ερχόμενη Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.

Η Ε.Ο.Ε. την προηγούμενη Παρασκευή 15 Απριλίου ενημέρωσε, τηλεφωνικά, τον Δήμο Ζακύνθου ότι αλλάζει το πρόγραμμα σε ότι αφορά τη Ζάκυνθο και η φλόγα αντί για το προγραμματισμένο δρομολόγιό της (λιμάνι - Κ. Λομβάρδου - πλατεία Σολωμού) θα περάσει πρώτα από το Καταστάρι, γεγονός που ανάγκασε σήμερα τον Δήμο να βγάλει το κάτωθι δελτίο τύπου:

"Στα πλαίσια εφαρμογής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Δήμου Ζακύνθου προβλέπεται ότι οι εκδηλώσεις άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζάκυνθο θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Θεωρούμε θετική την περιοδεία της Ολυμπιακής Φλόγας στον κεντρικό οδικό άξονα της Ζακύνθου χωρίς όμως να πραγματοποιηθούν σε κανένα δημοτικό διαμέρισμα εκδηλώσεις, διότι έχει ήδη διαμορφωθεί αρνητικό αντίκτυπο στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του νησιού.

Εξάλλου, τέτοιου είδους προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν αναφέρονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας μας και για αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι άκαιρες και άσκοπες.


Παρακαλούμε να τηρηθεί πιστά το Μνημόνιο Συνεργασίας".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου