Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι προτεραιότητες του νέου Προέδρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Ο κ. Μαλιούφας δήλωσε:


«Σήμερα ξεκινά μία νέα ημέρα για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Μία ημέρα που θα μας βρει όλους μαζί και το ζακυνθινό ποδόσφαιρο ενωμένο. Είναι μία μεγάλη νίκη. Είμαι πολύ συγκινημένος. Έχουμε μία βαριά παρακαταθήκη  να συνεχίσουμε. Όλες οι πλευρές πλέον θα είναι μαζί. Θα είμαστε δίπλα στους διοικούντες, στους προπονητές και τους αθλητές. Θα έχουμε μία καλή συνεργασία με όλους».
Σε ερώτηση ποια θα είναι η επόμενη ημέρα ο κ. Μαλιούφας τόνισε: «Πρώτη μας κίνηση είναι να κλείσει η χορηγία του ΟΠΑΠ  που θα είναι για τρία χρόνια από 20.000€. Η δεύτερη προτεραιότητα θα είναι το θέμα των γιατρών του χρόνου να το καλύψουμε εμείς και όχι τα σωματεία και τέλος θα κάνουμε κάτι για να αλλάξουν τα γήπεδα.  Νομίζω πολύ σύντομα θα δουν όλοι αυτό που οραματιζόμαστε για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο μπροστά τους».

Το νέο μέλος της διοίκησης και πρώην Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού ΑΟ, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος, τόνισε: «Ευχαριστώ όλους αυτούς που με τίμησαν με το ψήφο τους. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βοήθησε. Γίνεται μία νέα αρχή στην Ένωση και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Ευχαριστώ και εσάς για την προσφορά σας για να γίνει ένας έντιμος αγώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου