Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά

Δελτίο τύπου μας ήρθε από το γραφείο του Δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά στο οποίο ευχαριστεί όσους βοήθησαν για να έρθει η Ολυμπιακή Φλόγα στο νησί, καθώς και καλεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να παραβρεθούν σε αυτό το μοναδικό γεγονός. Αναλυτικά:


“Σε συνέχεια της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δήμο Ζακύνθου με αντικείμενο συζήτησης την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί μας την Πέμπτη 21 Απριλίου (ώρα 18:15), ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, θέλει να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, κ. Σταύρο Κοντονή, τους Μητροπολίτες Δωδώνης, κ.κ. Χρυσόστομο, Ζακύνθου, κ.κ. Διονύσιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κ. Λευτέρη Νιοτόπουλο, τον τελετάρχη, κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Αρκαδίων, κ. Θοδωρή Κολπονδίνο, που έκαναν τις επαφές με την Ολυμπιακή Επιτροπή, προκειμένου η Ζάκυνθος να είναι ο πρώτος σταθμός, τον ιδιοκτήτη της "Ionian Group", κ. Γεώργιο Θεοδόση, το πλοίο του οποίου θα πραγματοποιήσει έκτακτο δρομολόγιο για να φύγει η φλόγα από το νησί, καθώς και τον σκηνοθέτη, κ. Τώνη Λυκούρεση.
Η έλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί μας θα προβάλλει τον τόπο μας σε παγκόσμιο επίπεδο και για αυτό η προετοιμασία απ´ όλους μας θα πρέπει να είναι άριστη.
Σημαντικό ρόλο, όμως, σε αυτή την εκδήλωση έχουν και οι πολίτες, τους οποίους καλούμε να συμμετάσχουν ενεργά ως θεατές της τελετής, ενώ όσοι διαμένουν επί της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου είναι απαραίτητο να τοποθετήσουν την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια τους, ούτως ώστε τα τηλεοπτικά πλάνα της ΕΡΤ να προβάλλουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ο Δήμαρχος Ζακύνθου ευχαριστεί και τους έξι λαμπαδηδρόμους, οι οποίοι θα είναι οι εξής: 1) Δανιήλ Λούντζης (χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Νέων Κ21, αθλητής Συλλόγου "Απολλοφάνους Φιλόξενος"). 2) Αριστοτέλης Μαρίνος (παραολυμπιονίκης). 3) Παναγιώτης Αγαλιανός (συμμετοχή στον τελικός της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας στη Βραζιλία και μέλος της Εθνικής Ομάδας Σφαιροβολίας-αθλητής ΑΓΕΖ). 4) Ανδρέας Θανάσης (6ος Ολυμπιονίκης Παίδων στη Δισκοβολία-αθλητής ΑΓΕΖ). 5) Μάγδα Γαζέα (3ης Βαλκανιονίκης, συμμετοχή στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2007 και 2009 και συμμετοχή στους μεσογειακούς αγώνες 2005, 2009, 2013). Η Μάγδα Γαζέα, ως τελευταία λαμπαδηδρόμος της διαδρομής, θα ανάψει το βωμό στην πλατεία. 6) Την Παρασκευή 22 Απριλίου το πρωί ο επί σειρά ετών λαμπαδηδρόμος, κ. Κωνσταντίνος Παρισσόπουλος, θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα από την πλατεία Σολωμού μέχρι τα γραφεία της "ΙΟΝΙΑΝ GROUP" στην παραλιακή”.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου