Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ: Με τιμές αρχηγού κράτους - Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο

Σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 06/04) πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο, με θέμα την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζάκυνθο.

Ο Δήμαρχος, Παύλος Κολοκοτσάς κάλεσε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας στο νησί (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), καθώς επίσης τον εκπρόσωπο της Αντιπεριφέρειας κ. Καμπίτση και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ζήβα.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Κόκλας και οι κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος (Δημοσιογράφος) και Θεόδωρος Κολπονδίνος (Πρόεδρος Ξενοδόχων πρ. Δήμου Αρκαδίων) οι οποίοι από το καλοκαίρι του 2015 προσπαθούσαν και τελικά κατάφεραν να φέρουν την ολυμπιακή φλόγα στο νησί.
Επίσης, τα σύσκεψη παρακολούθησαν και οι δημοσιογράφοι των τοπικών Μ.Μ.Ε., οι οποίοι στο τέλος έκαναν τις δικές τους ερωτήσεις.
Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Κολοκοτσάς, τονίζοντας τη σημασία της έλευσης της ολυμπιακής φλόγας στο νησί και ότι θα πρέπει να γίνει με τιμές αρχηγού κράτους! Τόνισε επίσης ότι η έλευσή της στη Ζάκυνθο έρχεται σε χρονικό σημείο όπου θα είναι έτοιμη (το μεγαλύτερο κομμάτι της) η πλατεία Σολωμού!
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της τελετής, Γιώργος Αναγνωστόπουλος ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για την πορεία της φλόγας από το λιμάνι έως και την πλατεία Σολωμού.
Τέλος, της σύσκεψης αυτής προηγήθηκε μία άλλη, με καλεσμένους τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού που θα πάρουν μέρος στο τελετουργικό που θα λάβει χώρα στην πλατεία Σολωμού. Τον συντονισμό της σύσκεψης είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Κόκλας, μαζί με τον υπεύθυνο της τελετής, Γιώργο Αναγνωστόπουλο.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου