Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΝΟΖ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους χορηγούς

Χορηγό απέκτησε ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ). Συγκεκριμένα, τα μπουρνούζια των αθλητών-τριων είναι μία ευγενική προσφορά του γραφείου ταξιδιών "bagazia.com". Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου:


"Το Δ.Σ. του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ    Α.Ν.Ο.Ζ   αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του στην  επιχείρηση  <<bagazia.com –γραφείο ταξιδιών >>   για την απόφαση του να χορηγήσει   για τους  κολυμβητές μας τα μπουρνούζια για την εμφάνιση της ομάδας στις αποστολές της .Να σημειωθεί ότι η χορηγία αυτή ήταν άκρως απαραίτητη για τους αθλητές μας λόγω  οικονομικού κόστους το οποίο θα ήταν δυσβάστακτο για να επιβαρύνει κάθε αθλητή ατομικά. Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον  αθλητισμό και ενισχύουν ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια .Το  ταξιδιωτικό γραφείο bagazia.com  έχει αναλάβει και την διοργάνωση των αποστολών του συλλόγου μας και ευελπιστούμε να βρεθούν και άλλοι χορηγοί που θα διευκολύνουν οικονομικά το σύλλογο  μας. 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Ν.Ο.Ζ."



Επίσης, ευχαριστεί δημόσια την IONIAN GROUP  για την απόφαση της να χορηγήσει δωρεάν μετακίνηση για τους  κολυμβητές μαζί με τους συνοδούς τους, προκειμένου να ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρείας σε αγώνες εκτός Ζακύνθου καθώς και για τις προπονήσεις τους εκτός νομού. Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ    Α.Ν.Ο.Ζ   αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του στην  επιχείρηση  IONIAN GROUP  για την απόφαση της να χορηγήσει    δωρεάν μετακίνηση για τους  κολυμβητές μας μαζί με τους συνοδούς τους, προκειμένου να ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρείας τους  σε αγώνες εκτός Ζακύνθου καθώς και για τις προπονήσεις τους εκτός νομού.
Ο  σύλλογος μας λόγω έλλειψης 50αρας προπονητικής πισίνας, αναγκάζεται να ταξιδεύει συχνά με τους αθλητές μας εκτός νομού, επιβαρύνοντας οικονομικά αποκλειστικά τους γονείς των αθλητών μας. Με την παρούσα χορηγία σας, διευκολύνετε μέγιστα τις προπονητικές ανάγκες των παιδιών καθώς και την συμμετοχή τους σε αθλητικές διοργανώσεις.
Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον  αθλητισμό και ενισχύουν ηθικά και έμπρακτα την αθλητική μας προσπάθεια.
Με την ενέργειά σας συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος των παιδιών-αθλητών της καθώς και ολόκληρης της τοπικής μας κοινωνίας.
 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Ν.Ο.Ζ.".













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου