Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OFF: "Καθάρισαν" Ζακυνθιακός και Τσιλιβή (photos)

Εντυπωσιακό πέρασμα έκανε ο ΑΟ Τσιλιβή από το γήπεδο του Αγγερικού όπου επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Κατασταρίου και παίρνει πλεονέκτημα από τον αντίπαλό του σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος!

Στο άλλο ματς, ο Ζακυνθιακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την ελλιπέστατη ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμ.ενος με 9-0!

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  9-0
(Σόρα (3), Μαλλιάς (2), Μπεσού (2), Κολοβάκης, Βιάζης (αυτ.) - ΔΟΚΑΡΙ: Κίτος)


ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ  2-3
Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν οι 400 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στον Αγγερικό, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν δίκαια τη νίκη, αλλά στο τέλος να φεύγουν και με την πικρία της αποβολής του τερματοφύλακα, Βασίλη Κλάδη.
Το Τσιλιβή περιόρισε τα ατού του Κατασταρίου (Λιβέρη και Μαλαφούρη) και γενικότερα στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας... τις "άγριες" προθέσεις του από τα πρώτα δευτερόλεπτα!
Πολύ καλά στάθηκε η διαιτησία του Γιάννη Καλογεράκου και των βοηθών του Κώστα Ψάρρη και Διονύση Κλάδη.
Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι οποίες ςυτυχώς σταμάτησαν χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
17΄΄ Ο Κοζής με μία πάσα 30 μέτρων θα βρει τον Κακολύρη, από αριστερά, που θα μπει στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ που θα επιχειρήσει η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
1΄ Και πάλι ο Κακολύρης πρωταγωνιστής, θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το σουτ (υπό την πίεση του Λιβέρη), με την μπάλα να περνάει άουτ.
3΄ Διαγώνιο σουτ του Μαλαφούρη, η μπάλα θα περάσει άουτ.
14΄ Ο Μαλαφούρης θα βγάλει στον Κωστάκη κι αυτός από το ημικύκλιο της περιοχής θα σουτάρει πάνω από το ορ. δοκάρι.
22΄ Δυνατό σουτ (εκτός) του Γιάννη Κομιώτη θα διώξει ο Β. Κλάδης και ο επερχόμενος Λιβέρης, σε κενή εστία, θα βγάλει την μπάλα άουτ.
25΄ Κόρνερ Κακολύρη, ο Κοζής στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά και αμυντικός, σωτήρια, θα διώξει σε κόρνερ.
29΄ ΓΚΟΛ: Σε μία ωραία προσπάθεια των παικτών του Τσιλιβή ο Νικολόπουλος θα βγάλει την ασίστ για τον Καραμαλίκη κι αυτός με διαγώνιο σουτ θα πετύχει το 0-1.
43΄ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ: Ο Μαλαφούρης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Β. Κλάδη και ο διαιτητής Καλογεράκος, ορθώς, θα δώσει το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον Κλάδη. Ο Μαλαφούρης θα εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι και 1-1.
45΄+1΄ ΓΚΟΛ: Δυνατό σουτ Νικολόπουλου, ασθενής απόκρουση του Χαρακτινού και ο Γεωργίου που ακολούθησε τη φάση με προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Τσιλιβή.
51΄ Ο  Ν. Ματαράγκας θα μπει στην περιοχή, από τα αριστερά, θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα περάσει άουτ.
63΄ ΓΚΟΛ: Ο Καραμαλίκης θα δώσει δεξιά στον Γεωργίου και αυτός θα βγάλει τη σέντρα με τον Γιακουμέλο με προβολή να κάνει το 1-3, μέσα σε αποθέωση!!!
70΄ Ο Λιβέρης με κάθετη πάσα θα βγάλει μόνο του τον Δρόσο που θα πλασάρει πάνω στο σώμα του Β.  κλάδη.
83΄ Σέντρα Λιβέρη, κεφαλιά Μαρίνου η μπάλα άουτ.
90΄ + 3΄: ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ & ΑΠΟΒΟΛΗ: Το ίδιο σκηνικό με τους ίδιους πρωταγωνιστές! Ο Β. Κλάδης θα βγει να διώξει με γροθιές και θα ρίξει (εντός) κάτω τον Μαλαφούρη με τον Καλογεράκο να δίνει πέναλτι και 2η  κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Τσιλιβή. Κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Τάσος Μπάστας, αφού ο Μουζάκης είχε κάνει και τις τρεις αλλάγές. Και πάλι ο Μαλαφούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Δήμος Αγγελάκης): Χαρακτινός, Σκιαδόπουλος (69΄ Ματαράγκας Ανδρ.), Χριστοδουλόπουλος (82΄ Μαρίνος), Λιβέρης, Κουτσουπιάς, Αρκαδιανός, Κομιώτης Ι., Κωστάκης, Μαλαφούρης, Ματαράγκας Ν. (57΄ Λίβος), Δρόσος.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: (Διονύσης Μουζάκης): Κλάδης Β., Γιακουμέλος, Μαυρίας, Κόκας, Κλάδης Αγ., Κοζής, Κάρδαρης (33΄ λ. τρ. Μπάστας), Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος (87΄ Κωστακιώτης), Κακολύρης (76΄ Τσάνης).


1η  αγωνιστική
ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛ.  9-0
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ  2-3



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ  15
2.ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ  14
3.ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ   10
4.ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛ.  0



2η  αγωνιστική
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ - ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ

3η  αγωνιστική 
ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 
ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ - ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ

4η  αγωνιστική
ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ - ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ - ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 

5η  αγωνιστική
ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ -ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ
ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ - ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ

6η  αγωνιστική
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ - ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου