Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS: «16 χρόνια κύριοι αυτούς ψηφίζατε!»

Καυστική ανακοίνωση κατά του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, Κώστα Μαρίνου Ξανθού, εξέδωσαν πριν από λίγο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της μεγάλης ομάδας του νησιού, οι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS.

Ο λόγος που έφτασαν σε αυτή την κίνηση, όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, είναι το χαρτί που έστειλε (κατά λάθος στην ΕΠΣΖ) η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών  της ΕΠΟ σχετικά με τη γνωστή υπόθεση των δελτίων των παικτών που ήρθαν τον Ιανουάριο στην ομάδα και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ (κατά τους «ΑΠΕΝΑΝΤΙ») δεν ενημέρωσε τη διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν στα τελευταία παιχνίδια να προσφέρουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Πριν ο κ. Κώστας Μαρίνος Ξανθός χάσει την καρέκλα που κατείχε 16 χρόνια, δέχτηκε ένα χαρτί από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της Ε.Π.Ο.,  η οποία κατά λάθος αντί για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος το έστειλε στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο χαρτί αυτό η Ε.Ι.Μ. έκανε γνωστή την ακριβή ημερομηνία εκδίκασης της Ζακύνθου για τα δελτία των αποκτηθέντων ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο.
Ο κ. Ξανθός δεν ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθο, ως όφειλε, με στόχο η ομάδα να δικαστεί ερήμην και να πέσει κατηγορία!
Γι αυτόν το λόγο λοιπόν οι Γιάννης Αντωνίου, Βαγγέλης Τσιάμης, Ανδρέας Σταματής, Λεωνίδας Κουτσούκης (ούτε αυτόν δεν σεβάστηκαν στην ΕΠΣ) και Βασίλης Δόντσος δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και την ερχόμενη Κυριακή με Πανελευσινιακό.
Δίκαια λοιπόν τα ζακυνθινά σωματεία τον έστειλαν στο σπίτι του.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου