Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ | Στις 4 το ξημέρωμα το «Mare di levante» | Στις 5 το ξημέρωμα το «Ζακυνθος Ι»

Αποκλεισμένο από θαλάσσης θα παραμείνει το νησί μας για τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα στις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, μετά την πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ.
Η συγκεκριμένη απόφαση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία αφού κανείς δεν περίμενε αυτή την ξαφνική εξέλιξη, πολύ, δε, περισσότερο όσοι είχαν ανάγκη να ταξιδέψουν για λόγους υγείας εκτός Ζακύνθου. Την ίδια στιγμή πέραν από την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών προβλήματα αναμένεται να παρουσιαστούν και με τον ανεφοδιασμό σε καύσιμα και τρόφιμα.
Και επειδή από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η κινητοποίηση μέχρι το τελευταίο προγραμματισμένο βραδινό δρομολόγιο οι περισσότεροι δεν θα προλάβαιναν να ταξιδέψουν αποφασίστηκε να γίνουν δυο έκτακτα το ξημέρωμα. Ειδικότερα, οι πλοιοκτήτριες εταιρίες προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό αποφάσισαν την εκτέλεση δυο δρομολογίων από Ζάκυνθο και ένα από Κυλλήνη πριν την έναρξη της απεργίας.

Πιο συγκεκριμένα στις 4 το πρωί δρομολόγιο θα εκτελέσει το πλοίο «Mare di levante» της ionian group και μια ώρα αργότερα στις 5 πλοίο «Ζακυνθος Ι» της kefallonian lines.
Στις 5.55 το δρομολόγιο της επιστροφής από την Κυλλήνη θα παγματοποιήσει το πλοίο «Mare di levante» της ionian group, σε αντίθεση με το «Ζακυνθος Ι» της kefallonian lines όπου θα παραμείνει εκεί.

imerazante.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου