Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις ομάδες της

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων που διακρίθηκαν, αλλά και για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος για παραμονή στην Β΄ Εθνική. Αναλυτικά:


"Ο  Πρόεδρος  και τα μέλη του  Δ.Σ.  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  μετά  το  τέλος  και  των  αγώνων  κατάταξης της  Α΄Κατηγορίας  θέλει να συγχαρεί την ομάδα του  Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ  για  την  κατάκτηση του  Πρωταθλήματος  της  Α΄Κατηγορίας και της  εύχεται  καλή πορεία στους   αγώνες  κατάταξης για την  άνοδό  της  στην  Γ΄  Εθνική Κατηγορία.
Συγχαίρει επίσης,  την  ομάδα  του  Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ   για  την  κατάκτηση  του  Πρωταθλήματος της  Β΄ Κατηγορίας  και την άνοδό  του στην Α΄Κατηγορία, την  ομάδα του  Α.Ο. ΕΛΑΤΙΑΚΟΥ  για  την  άνοδό του  στην Α΄Κατηγορία, την  ομάδα του  Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ  για την  προσπάθεια  και  αγωνιστικότητα που  επέδειξε στο δύσκολο  πρωτάθλημα  της  Γ΄Εθνικής,την ομάδα του Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ για την κατάκτηση της 1ης  θέσης στην κανονική περιόδου, την  ομάδα  του Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ για την συμμετοχή του στους  αγώνες  κατάταξης,  για  την κατήκτηση του  Κυπέλλου Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, και για  την εκπληκτική πορεία του  στο  Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος  φθάνοντας  μέχρι  τους  8 του  θεσμού, την  ομάδα της  ΑΕ ΑΓ ΛΕΟΝΤΑ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΥ για την συμμετοχή της στους αγώνες κατάταξης,τις  ομάδες  του ΑΣ ΑΕΤΟΥ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ και ΑΣ ΑΙΟΛΟΥ που  διεκδικούν ακόμη την  άνοδό τους στην Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ την  ομάδα  του Α.Ο. ΔΟΞΑ  ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ που τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς  πειθαρχική και αγωνιστική ποινή, την  γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ  για την συμμετοχή της  για άλλη μία χρονιά στην Γ΄Εθνική Κατηγορία   και  όλες  τις υπόλοιπες ομάδες για την  συμμετοχή τους ,την προσπάθεια, το  ήθος τους και σε μεγάλο βαθμό τη ευγενή άμιλλα  που επέδειξαν  όπου  μαζί  με  τις  προαναφερόμενες ομάδες, κράτησαν  σε  υψηλό επίπεδο το  άθλημα του ποδοσφαίρου στην  Ζάκυνθο. 
 Τέλος θέλει να ευχηθεί στην ομάδα της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ για άλλη μία χρονιά να παραμείνει στην Β΄ Εθνική και να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το νησί μας.                                                                                           Για το  Δ.Σ. της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου