Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

5ο MR HELLAS: Έρχεται (29/05) και πάλι στη Ζάκυνθο! - Το πρόγραμμα των αγώνων

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Ζάκυνθος θα φιλοξενήσει το Natural Mr Hellas, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, με ώρα προσέλευσης για το κοινό στις 17:00.
Γι αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, μίλησε στο zantesport ο διοργανωτής, Τάκης Προβατίδης και ιδιοκτήτης στη Ζάκυνθο του  BODY STYLE.



Για να έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, ε αυτό κάτι λέει!
Σιγουρα κατι λεει! Λεει οτι αγαπαμε το αθλημα της σωματοδομησης στη φυσικη του μορφη και κανουμε οτι μπορουμε να το αναδειξουμε στην Eλλαδα!!! Χρονο με το χρονο βλεπουμε να πληθαινουν οι συμμετοχες και ολο και περισσοτερα παιδια να θελουν να μπουν σε αυτη τη διαδικασια του αγωνιστικου bodybuilding με φυσικο τροπο και για αυτο ειμαστε εδω να τους βοηθησουμε και να τους δωσουμε το εναυσμα να το κανουν! Σκοπος μας ειναι να μαθουν τα παιδια οτι πλεον μπορουν να γυμναστουν και να χτισουν ενα εξιοπρεπεςκορμι χωρις τη χρηση αναβολικων στεροειδων. Υπαρχει το ''know how''. Dιατροφολογια και προπονητικη εξελισσονται διαρκως και μπορουν να γινουν γνωστες σημερα στο ευρυ κοινο. Η γνωση ειναι δυναμη και εφοδιο σε μια αγωνιστικη προετοιμασια. Στο σημειο αυτο θελω να σημειωσω οτι πολλα παιδια σημερα που ισως ειχαν καταφυγει στα αναβολικα παλιοτερα επειδη νομιζαν οτι ειναι μονοδρομος στην επιτευξη ενος στοχου θελουν πλεον να κανουν στροφη και να υιοθετησουν την εκγυμναση με φυσικο τροπο. Για αυτα τα παιδια λοιπον ειμαστε εδω να τους βοηθησουμε σε αυτο.

Πότε λήγουν οι συμμετοχές των αθλητών;
Η ημερομηνια ληξης συμμετοχων κανονικα ήταν στις 29 Μαρτιου. Λογω του πληθους συμμετοχων υπήρξε μια παραταση ενος μηνος, δηλαδή οριστικη ημερομηνια ληξης στις 29 Απριλιου.

Πλέον έχετε εικόνα για το πόσοι αθλητές θα έρθουν. Ο αριθμός είναι ικανοποιητικός;
Ναι,μια γενικη εικονα υπαρχει και σιγουρα ο αριθμος θα ξεπερασει τον περσινο αριθμο συμμετοχων. Υπολογιζουμε στους 40- 45 αθλητες.

Οι φορείς του τόπου βοηθούν αυτή την προσπάθεια;
Κοιτα Γιωργο η πρωτοβουλια για το event αυτο ηταν, ειναι και θα ειναι ιδιωτικη. Βοηθεια ουσιαστικη απο τους φορεις δεν υπαρχει. Ο Δημος μας εχει σοβαροτερα προβληματα να λυσει και να ανταπεξελθει σε αυτα. Ας λυθουν αυτα  πρωτα τωρα που ερχεται και καλοκαιρι και μετα ας βοηθησει εμας.

Ο αθλητικός τουρισμός είναι μία ακόμα ανάσα στην οικονομία του νησιού μας. Συμφωνείται;
Σιγουρα τα παιδια που θα ερθουν να διαγωνιστουν δεν αποτελουν αθλητικο τουρισμο; Μαλιστα καποιοι αθλητες θα μεινουν καποιες εξτρα μερες να απολαυσουν τις ομορφιες του νησιου μας! Σας ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια στο site σας και σας περιμενουμε στις 29 Μαιου ολους λοιπον στο 5ο Νatural Mr Hellas!!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
29 Μαΐου 2016
Ζάκυνθος , θέατρο Σαρακιναδου
Ώρα έναρξης αγώνα : 18:00
15:30 προσέλευση συμμετεχόντων στο χώρο του θεάτρου
16:00 έναρξη δειγματοληψίας ούρων (παρουσία υπεύθυνου διοργανωτή και υπεύθυνου ιατρού)
17:00 meeting κριτών
18:00 Έναρξη αγώνα :
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :
18:00 Τeens έως 17 Ετών (Έως και συμπλήρωσης του 17ου έτους -1κατηγορία )
18:20 Βοdybuilding Εφήβων- έως 23 ετών (Έως και συμπλήρωσης του 23 έτους-1 Κατηγορία)
18:40 Βοdybuilding Aντρών : Master – άνω από 40(Από συμπληρώσης του 39 έτους ηλικίας και εως συμπληρωσης 49-
19:00 Super Master άνω από 50(Από συμπληρώσης του 49 έτους ηλικίας και άνω
19:20 Κατηγορίες: Αρχαρίων +1,75
19:40 – 1,75 & γενικο τιτλο αρχαριων
20:00 Physique Men (1 Κατηγορία)
20:20 Ζευγάρια (1 κατηγορία)
Βοdybuilding Αντρών 4 Kατηγορίες :
20:40 -1.70
21:00 -1.75
21:20 -1.80
21:40 +1.80
22:00
Bikini Divas (1 κατηγορία)
Figure – Physique Women
Women bodybuilding (1 Κατηγορία)
22:30
OVERALL
-Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-
Δικαιωμα συμμετοχης σε 2 κατηγοριες μεγιστο για κάθε συμμετεχοντα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου