Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Τσιριμπής: Δεν θέλουμε τέτοια Β’ Εθνική!

Εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατούσε στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής μετά την λήξη του αγώνα με την Λαμία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της πατρινής ομάδας δεν βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και δεν αναφέρθηκαν στο αγωνιστικό μέρος.
Η Λαμία εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Σωτηρόπουλο και τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ενώ από την Παναχαϊκή μίλησε μόνο ο Ποτής Τσιριμπής.
Πρώτος πήρε το λόγο ο βοηθός προπονητή της Λαμίας, Κώστας Σωτηρόπουλος ο οποίος είπε: «Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω τίποτα. Θέλω να ευχηθώ στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία στη συνέχεια και εύχομαι να βρει το δρόμο της». Σε ερώτηση για το πώς είναι να αντιμετωπίζει μια ομάδα με την οποία έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια και την αγαπά… «Είναι δύσκολα αλλά είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου».
Στη συνέχεια μίλησε ο Πατρινός παίκτης της Λαμίας, Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος τόνισε: «Στενοχωριέμαι για την κατάντια της Παναχαϊκής, από μικρό παιδί πήγαινα στο γήπεδο και παρακολουθούσα την ομάδα όμως αυτά που βλέπω σίγουρα δεν μου αρέσουν. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, ήρθαμε να παλέψουμε τα παιχνίδια και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι κουράγιο στους παίκτες που είναι στην Παναχαϊκή και προσπαθούν και παλεύουν για την ομάδα τους».

ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ: «ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗ»
Από την Παναχαϊκή δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος της ομάδας και δηλώσεις έκανε μόνο ο παράγοντας της Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής ο οποίος είπε: «Χωρίς αυτό να αφορά τον Κώστα (σ.σ. Σωτηρόπουλο), τις ομάδες τις πληρώνουν οι πρόεδροι και όχι αυτοί που κάνουν μεταγραφές και αλλάζουν φανέλες. Ωραίο το οπαδιλίκι, αλλά να τελειώσει κάποια στιγμή. Η Παναχαϊκή που έχει ξοδέψει τόσα λεφτά φέτος, το πρωί πλήρωσε 6.000 ευρώ σε Στεργίδη και Χατζή για να μην υποστεί αφαίρεση 3 βαθμών. Κατάντια δεν είναι για την Παναχαϊκή η οποία πάει κόντρα σε όλους και σε όλα. Εγώ και αυτοί οι 51 που είναι στην εξέδρα είμαστε εδώ και πληρώνουμε για την ομάδα. Αν την αγαπούν να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν. Σας ξαναλέω, θα μπορούσαμε να είχαμε παρατήσει την ομάδα τον Δεκέμβριο και να είχαν γραφτεί οι οφειλές στο χιόνι, όμως δεν το κάναμε. Τέτοια Β’ εθνική δεν την θέλω. Εμείς δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Την Παναχαϊκή το καλοκαίρι ήρθαμε να την σώσουμε από μια κατάσταση, δεν την καταντήσαμε εμείς έτσι».
Και καταλήγοντας ο Ποτής Τσιριμπής ο οποίος ήταν εκνευρισμένος, είπε: «Να την χαίρεστε τέτοια Β’ Εθνική».


Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου