Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η σωστή οργάνωση έφερε το τέλειο αποτέλεσμα!

Στα 8 χρόνια που είμαι σε αυτό το πανέμορφο νησί του Ιονίου και ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία, για πρώτη φορά είδα να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό!

Αναφέρομαι στον αγώνα των Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ζακύνθου και της ομάδας του ΠΣΑΠ για να συγκεντρωθούν χρήματα και να παραδοθούν στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Λεωνίδα Κουτσούκη ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Στο κάλεσμα της νέας ΕΠΣ Ζακύνθου, ευαισθητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου και ο Δήμος και λειτουργώντας ομαδικά, κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα που είδαμε όλοι την Τρίτη (17/05) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Περίπου 1.000 άτομα (πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους!) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό στην προσπάθεια που γίνεται να επιστρέψει υγιής ο Λεωνίδας μας στο νησί και στο άθλημα που αγαπάει!!!
Συγχαρητήρια σε όλους και πρωτίστως στη νέα Διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου που από τα πρώτα της βήματα δείχνει σοβαρότητα, θέληση για δουλειά και οργάνωση!!!


Γιώργος Αναγνωστόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου