Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ: «Πρωτάθλημα με πέντε – έξι ενστάσεις»

Αιχμές για τον τρόπο που κερδίζουν κάποιες ομάδες βαθμούς άφησε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης. Παρόμοια με τις προηγούμενες χαρακτήρισε την εικόνα του Παναιγιαλείου ο Γιώργος Χαρίτος.

Στο παιχνίδι της Λαμίας όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Ελευσίνα και στα δικαστήρια τόνισε ότι θα κριθεί η κατηγορία για την Ζάκυνθο, ο προπονητής της νησιώτικης ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο οποίος αφού είπε ότι δεν είναι ώρα για μνημόσυνα, έδωσε στον Παναιγιάλειο συγχαρητήρια για το γεγονός ότι παίζει όλα τα παιχνίδια.
Από κει και πέρα εξέφρασε και την πικρία του ότι δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν ομάδες οι οποίες με πέντε – έξι ενστάσεις, παίρνουν πρωτάθλημα.
Αναλυτικά ο κ. Μαγκαφίνης δήλωσε: «Θέλω να πω ότι δεν είναι ώρα για μνημόσυνα. Η κατηγορία δεν τελείωσε, υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική όπου η ομάδα μας έχει το ματς με τον Εργοτέλη και θα πάρει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε η Λαμία να παίξει όπως παίζει όλα τα παιχνίδια και είναι μία ομάδα πολύ καλή με καλό προπονητή και πιστεύω θα παίξει όπως έπαιξε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Από κει και πέρα τι θα γίνει στα δικαστήρια, δεν είναι θέμα ούτε δικό μου ούτε των ποδοσφαιριστών. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, παρόλο που είμαι στην ομάδα δύο εβδομάδες. Στο παιχνίδι με τη Λάρισα το παλέψανε και σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ κακοί μεσοεπιθετικά, ενώ ανασταλτικά είχαμε κλείσει τους χώρους χωρίς να έχουμε ενέργεια.
Είχαμε πολύ άγχος, κακές μεταβιβάσεις, δεν κρατήσαμε τη μπάλα, παρόλο που ήρθαμε διαβασμένοι και είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα γι’ αυτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πήραμε μέτρα στο παιχνίδι, κάναμε δύο αλλαγές επιθετικές και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχτήκαμε ένα γκολ διότι δεν έγιναν καλές τοποθετήσεις σε κόντρα επίθεση. Το ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα στη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση ο Παναιγιάλειος και δεχτήκαμε το γκολ. Από κει και πέρα έμεινε λίγος χρόνος και ρισκάραμε πάρα πολύ.
Είχαμε έξι – επτά επιθετικούς ποδοσφαιριστές και το 2­0 ήρθε μοιραία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο, μπράβο που παίζει όλα τα παιχνίδια. Απλώς θέλω να πω, επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις εκεί μέσα, όταν μία ομάδα παλεύει με νύχια και με δόντια για την κατηγορία, καλό είναι να μην μιλάμε εκείνη την ώρα γιατί όλοι έχουμε έρθει σε αυτή τη θέση. Ολη τη εβδομάδα προσπάθησα να μαζέψω τα κομμάτια, θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Εχει τελειώσει το πρωτάθλημα για την ομάδα της Ζακύνθου. Πιστεύω ότι την ομάδα μου την αδικεί η βαθμολογική θέση, ενώ έχει πάρει και μείον βαθμούς. Δυστυχώς στην Ελλάδα βλέπουμε ομάδες που μπορούν με πέντε – έξι ενστάσεις να πάρουν στο τέλος το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια για τον Παναιγιάλειο στην επόμενη χρονιά».
Στην παραδοχή του αντίπαλου προπονητή, ότι ο Παναιγιάλειος έπαιξε όλα τα παιχνίδια, στάθηκε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο προπονητής του Παναιγιάλειου Γιώργος Χαρίτος. Από εκεί και πέρα τόνισε ότι στο πρώτο μέρος η Αιγιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να βρει διεξόδους στο κλειστό παιχνίδι των νησιωτών, ενώ στην επανάληψη όπου οι αντίπαλοι ρίσκαραν και με την ταχύτητα που απέκτησε ο Παναιγιάλειος με την είσοδο των Γκούφα και Ζουνίνιο, ο Παναιγιάλειος έκανε ευκαιρίες και πέτυχε τα γκολ που του έδωσαν το δικαίωμα να «κλείσει» νικηφόρα τα εντός έδρας παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά ο κ. Χαρίτος δήλωσε: «Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι, περίπου στα επίπεδα που ήταν και τα προηγούμενα παιχνίδια. Τιμάει ιδιαίτερα τον κ. Μαγκαφίνη η τοποθέτηση που έκανε ότι η ομάδα μας έπαιξε όλα τα παιχνίδια και δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο. Καταλαβαίνω την πικρία των ανθρώπων της Ζακύνθου, που είχαν στο σημερινό παιχνίδι ως στόχο την νίκη και τίποτε άλλο. Εμείς τα γνωρίζαμε όλα αυτά, προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, όμως δεν τα καταφέραμε διότι η αντίπαλη ομάδα έπαιζε λίγο πίσω στην άμυνά της, ήταν κλειστοί οι χώροι και δεν μπορέσαμε να βρούμε διεξόδους.
Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν διάθεση και όρεξη. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και δόθηκαν οι κατευθύνσεις που έπρεπε να δώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όπου η αντίπαλος ομάδα δεν είχε να κάνει τίποτε άλλο παρά να ανοιχτεί, εμείς εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που βρήκαμε με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ από δύο παιδιά τα οποία μπορώ να πω ότι έδωσαν μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίθεση μας. Πλησιάσαμε περισσότερο την αντίπαλη περιοχή και μπορέσαμε και κάναμε τις ευκαιρίες.
Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα δικά μας και σε όλο το επιτελείο. Πιστεύω ότι ήταν μία χρονιά που γέμισε τους φιλάθλους του Παναιγιάλειου. Η τελευταία εικόνα που είδατε ήταν περίπου σαν τις προηγούμενες, άσχετα εάν χάσαμε από την Κέρκυρα όπου νομίζω είμαστε αξιοπρεπέστατοι, όπως και με τα Τρίκαλα, παλέψαμε όλους τους αγώνες και σταθήκαμε πάρα πολύ σωστά, όπως αρμόζει δηλαδή στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου. Θέλω να πιστεύω ότι και στα Χανιά, που θα πάμε, θα κάνουμε μία προσπάθεια και κει αξιοπρεπέστατη, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν να λένε μόνο καλά λόγια για την πορεία αυτής της ομάδας».


Πηγή: aigialeiaspor





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου