Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΓΟΥΝΑΡΗΣ: «Εδώ δεν είναι Ουρουγουάη» - Απάντησε... με βίντεο ο Βαρέλα!

«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης της Ζακύνθου και του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Νίκο Βαρέλα. Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ιονίου, Νίκος Κοντονής κατηγόρησε τον Ουρουγουανό και τον χαρακτήρισε αχάριστο, ο τελευταίος απάντησε ότι θα καταθέσει μήνυση για απάτη και η συνέχεια δόθηκε από τον Στέλιο Γούναρη.
Ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» με νέα τοποθέτηση στο flnews αναφέρθηκε λεπτομερώς στα ποσά που υποστηρίζει ότι έχει δώσει και για τα περί απειλών, τόνισε: «Εδώ δεν είναι Ουρουγουάη».
Αναλυτικά ο Γούναρης δήλωσε στο flnews:
«Στον κύριο Βαρέλα οφείλονταν μετά τη λήξη της περσινής περιόδου 3.500 ευρώ. Παρόλα αυτά κέρδισε από το δικαστήριο 6.620 ευρώ. Από αυτά έχει εισπράξει 1.000 ευρώ κατόπιν εκχώρησης από τη Football League, 3.500 κατέθεσα προσωπικά για λογαριαμό του στον λογαριασμό του ΠΣΑΠ στην Alpha τα οποίατου μετέφερε ο ΠΣΑΠ και μόνο σήμερα 27 Μαΐου κατόπιν απαίτησης του δικηγόρου του μπήκαν στον λογαριασμό του τα τελευταία 2.120 ευρώ.
Όσον αφορά τα περί απειλών, εδώ δεν είναι Ουρουγουάη. Και ό,τι θέλει από Δευτέρα... ανοικτή γραμμή. Για τα περί απάτης, να ρωτήσει τον εαυτό του και τον συμπαίκτη του, Γεννάδιο Ξενοδόχοβ που έμεινε δύο χρόνια στη Ζάκυνθο και μου συμπεριφέρεται σαν αδερφός».

Απάντησε με βίντεο ο Βαρέλα!
Έντονη ήταν η αντιπαράθεση την Παρασκευή (27/5) ανάμεσα στη διοίκηση της Ζακύνθου και τον Νικόλα Βαρέλα, σχετικά με τις οφειλές της ΠΑΕ προς τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Ιονίου προσπαθούσε να ρυθμίσει τις οφειλές προς πρώην παίκτες της για να αποφύγει την τιμωρία και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κοντονής με δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Βαρέλα αχάριστο. Ο παίκτης της ΑΕΛ πλέον πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας πως θα καταθέσει μήνυση για απάτη. Ο πρόεδρος των Ζακυνθινών, Στέλιος Γούναρης, μέσω του flnews, έδωσε τη δική του διάσταση για την κόντρα με τον Βαρέλα και την εξόφλησή του.
Ο Ουρουγουανός άσος πάντως, φρόντισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στις κατηγορίες περί… αχαριστόας προς τη Ζάκυνθο, καθώς ανέβασε στην σελίδα του στο facebook το βράδυ της Παρασκευής ένα βίντεο με τα τέρματα και τις καλύτερες στιγμές του ως παίκτης των «κυανοκίτρινων»…

πηγήflnews















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου