Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Καλύτερος ο Αστέρας, η Αχαϊκή το «τρίποντο»!

Η Αχαϊκή πήρε τη νίκη επί του Αστέρα στην Κ. Αχαγιά και έκανε το 2 στα 2, αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο της στην Γ' Εθνική. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως την… ουσία την είχε η Αχαϊκή.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
3' Επικίνδυνη σέντρα του Μπουρούκη προς τον Μαρκόπουλο, βγαίνει και μπλοκάρει ο Δρακόπουλος
9' Μακρινό σουτ του Σταθάτου, η μπάλα περνάει πολλά μέτρα έξω από την εστία του Δρακόπουλου.
14' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Κωστή να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Σταθάτο.
17' Φάουλ από τα 35 μέτρα με τον Μενίκου, εντυπωσιακή απόκρουση του Δρακόπουλου, ο οποίος στην συνέχεια εξουδετέρωσε δύσκολα και το σουτ του Μαρκόπουλου, γλυτώνοντας την Αχαϊκή από το 0­1.
19' Πολύ καλή ευκαιρία για την Αχαϊκή, με τον Μαντά να τροφοδοτεί τον Βαβάτσικο, το δυνατό σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Φλίγκος
23' Φάουλ για τον Αστέρα και πάλι με τον Μενίκου, ο Μπουτσικάκης έπιασε στο δεύτερο δοκάρι την κεφαλιά, η οποία τελικά πέρασε άουτ.
28' Λάθος του Ν. Τσολόπουλου, ο Δρακόπουλος όμως προλαβαίνει τον Κολοτούρο πριν γίνει επικίνδυνος για την εστία του
31' Σουτ του Σταθάτου, η μπάλα περνάει ψηλά από τα δοκάρια του Δρακόπουλου.
32' Προσπάθεια του Αγγελόπουλου να πασάρει στον Βαβάτσικο, τελευταία στιγμή ο Μπουτσικάκης διώχνει πριν ο επιθετικός της Αχαϊκής βρεθεί απέναντι από τον Φλίγκο.
37' ΓΚΟΛ για την Αχαϊκή με τον Τάσο Καρρά, όταν από την σέντρα του Αγγελόπουλου, ο επιθετικός της Αχαϊκής με προβολή άνοιξε το σκορ.
41' Αντεπίθεση της Αχαϊκής, με τον Καρρά να προσπαθεί να κρεμάσει τον Φλίγκο που βγήκε να προλάβει την κόντρα, η μπάλα πέρασε άουτ.
44' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον Ντένις Μενίκου και αποβολή, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του μέσου του Αστέρα Αμαλιάδας και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο (η πρώτη στο 27΄ για μαρκάρισμα επάνω στον Καρρά).
49' Ανεπιτυχής προσπάθεια του Καρρά να "κρεμάσει" τον Φλίγκο, με την Αχαϊκή να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2­0.
51' Απευθείας μονοκόμματο σουτ του Αγγελόπουλου, η μπάλα "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του Φλίγκου.
59' ΓΚΟΛ για την Αχαϊκή και πάλι με τον Τάσο Καρρά, ο οποίος πήρε το "ριμπάουντ" από το σουτ του Αποσκίτη που βρήκε το δοκάρι της εστίας του Φλίγκου.
66' Καλό σουτ του Στεφανόπουλου μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Φλίγκου
86' Διπλή μεγάλη απόκρουση του Δρακόπουλου σε συνεχόμενα σουτ των Κολοτούρου και Σταθάτου, με τον έμπειρο πορτιέρο της Αχαϊκής να κρατάει το "μηδέν". Στην συνέχεια δέχεται την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση από τον ρέφερι της συνάντησης.
92' Μεγάλη ευκαιρία για την Αχαϊκή με τον Νίκο Αποσκίτη, ο οποίος μετά την πάσα του Καρρά, δεν κατάφερε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

AΧΑΪΚΗ (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής (λ.τ. 74' Σουρανής), Τσολόπουλος, Στεφανόπουλος, Δένδρινος, Βαβάτσικος, Γεωργόπουλος, Καρράς, Μαντάς (63' λ.τ. Πετρόπουλος), Αγγελόπουλος (53' λ.τ. Αποσκίτης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Α. Γαβριλόπουλος): Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος (74' Ζώντος), Σταθάτος, Ν. Βραχνής (53' Μπαρδούσης), Μπουρούκης, Μενίκου, Δούλος (75' Λόξας), Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου