Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Επαφή με Ναζίμ ο Παναιτωλικός

Από τις ομάδες που ψάχνεται από τώρα στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη κλείσει δύο Πορτογάλους, τον στόπερ Μιγκέλ Ροντρίγκες και τον αριστερό μπακ - χαφ Λουίς Αουγκούστο Μάρτινς Ρότσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται είναι ο Ντέιβιντ Ναζίμ, που ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νιγηριανός μέσος αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, στη Football League, και ήταν βασικός. Έπαιξε σε 22 ματς και σημείωσε 3 γκολ.
Άνθρωποι του Παναιτωλικού, λοιπόν, ήρθαν σε επαφή με τον 20χρονο (είναι γεννημένος στις 7/11/1996) και του εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αφρικανός είναι στο "μικροσκόπιο" και άλλων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, ενώ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον ήθελε ο Ηρακλής.
Προτού πάρει μεταγραφή στη Ζάκυνθο ο Ναζίμ, έπαιζε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Al-Urooba. Το συμβόλαιό του στην επτανησιακή ομάδα εκπνέει στα τέλη Ιουνίου, οπότε όποια επιθυμεί θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, δεν θα χρειαστεί αν δώσει χρήματα στη νησιώτικη ΠΑΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου