Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: «Πριν τη διάκριση, υπάρχει η συμμετοχή, και πριν τη συμμετοχή υπάρχει η αποδοχή και ο σεβασμός»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Πηγαδακίων, μέσα από την οποία θέλει και δημόσια να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Λεωνίδα Κουτσούκη, αλλά και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Αναλυτικά:


«Σημερα ο συλλογος , πρωτα απο ολα ενωσε την ευχη του με μερικες εκατονταδες ακομη για ταχεια αναρρωση στον Φιλο Λεωνιδα Κουτσουκη.
[Λεωνιδα ολοι εμεις στη μεγαλη οικογενεια της Δοξας Πηγαδακιων , σου ευχομαστε να ερθεις ξανα στην Ζακυνθο, πιο δυνατος απο πριν.]
Σημερα ομως , σε αυτη την ημερα που ηταν αφιερωμενη στον Λεωνιδα, εζησε μερικες ακρως τιμητικες στιγμες ο συλλογος μας .
Ειναι πολλη τιμητικο να βραβευεται ενα τμημα του συλλογου για το ηθος του στις αγωνιστικες του υποχρεωσεις.
Γιατι πριν την διακριση , υπαρχει η συμμετοχη , και πριν την συμμετοχη υπαρχει η αποδοχη και ο σεβασμος.
Εννοιες που πρεπει να διδασκονται σε ολα τα παιδια , γιατι πρωταθλητες ατομικα θα γινουν καποια , αλλα αθλητες πρεπει να γινουν ολα με πληρη επιγνωση του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
Για αυτο εμεις στο συλλογο μας , ολα τα τμηματα μας οταν αγωνιζονται , εχουν διδαχθει να χαιρεταμε απαντες τους παροντες που συντελουν στο να διεξαχθει μια αθλητικη συναντηση .
Ηταν πολλη ωραια η στιγμη που το παιδικο μας τμημα 2001-2002 παρελαβε το κυπελλο απο τον συμπολιτη μας βεβαιως , αλλα κυριως απο τον θεσμο του Υφυπουργου Αθλητισμου.
Ηταν τιμητικη η φωτογραφηση τμηματων της ακαδημιας μας , με τον τεχνικο διευθυντη τις Παε ΑΕΚ .
Ηταν επισης τιμητικη η φωτογραφηση των ιδιων τμηματων υποδομης του Συλλογου μας , με τον καλο μας φιλο , Θ. Παχατουριδη.
Ηταν , στιγμη αναγνωρισης , η πρωτη φορα βραβευση , του μελους του συλλογου μας Ανδρεατου Γκουσκου.
Ηταν , λογια δυναμης, τα λογια που ακουσε απο το στομα του Γ. Καραγκουνη , πρωτου σε συμμετοχες με το εθνοσημο στη φανελα, η Προεδρος του Συλλογου.
Για ολες αυτες τις στιγμες, αλλα κυριως για την ιδεα και την υλοποιηση της συγκεκριμενης αθλητικης συναντησης και το στοχο της , το Δ.Σ . του συλλογου , οι προπονητες, οι αθλητες και οι αθλητριες του συλλογου και ολα τα μελη του συλλογου και τις ακαδημιας μας, θελουν να ευχαριστησουν,
α] ολο το σωμα του Δ.Σ. τις ΕΠΣ Ζακυνθου και ειδικοτερα τον προεδρο κυριο Μαλιουφα Λεωνιδα.
β] ολους τους συνδιοργανωτες και τους ανθρωπους που υποστηριξαν με οιονδηποτε τροπο την υλοποιηση του.
Εδω θελουμε να θυμισουμε οτι εχουμε φιλοξενησει Εθνικο κλιμακιο και γνωριζουμε την ευθυνη και την δυσκολια.
Κλεινοντας, ευχομαστε ξανα οπως και στην αρχη , ταχεια αναρωση και πιο δυνατη παρουσια στους αθλητικους χωρους στον Λεωνιδα Κουτσουκη.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ».

Υστερογραφο.
''ακομη και σημερα, υπηρξαν μικροι ανθρωποι στη σκεψη και στα αγαθα αισθηματα , που προσπαθησαν να μειωσουν τις ωραιες στιγμες που ζησαμε.
Ανθρωποι που ειτε δεν μας μιλουν ενιοτε, ειτε οταν μας μιλουν ειναι γεματοι απο αρνητικα αισθηματα.
Μια συμβουλη και μια ευχαριστια.
Η συμβουλη ειναι , ας προσπαθησουν να φτιαξουν την ψυχη τους.
Το ευχαριστω εγκειται στο οτι με την παρουσια τους μας δειχνουν το δρομο που πρεπει να αποφυγουμε παση θυσια. Το δρομο τις κακιας , του φθονου , τις συκοφαντησης .

Πιστεψτε μας , το ευχαριστω και σε εσάς ειναι ειλικρινες''.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου