Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το "σήκωσε" ο ΑΟ Τσιλιβή! (photos)

Πρωταθλήτρια ομάδα για την Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου (αγωνιστική περίοδο 2015-2016) είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή, για 5η  φορά στην ιστορία του!

Αν και η ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος προηγήθηκε στο σκορ, μέσα στον Πλάνο, με ένα καταπληκτικό γκολ του Γιάννη Ζώντου, ο πρωταθλητής, πλέον, ΑΟ Τσιλιβή με δύο γκολ του Αντωνόπουλου το... γύρισε για να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1 με τα γκολ των Νικολόπουλου και Κακολύρη και πλέον όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Βασίλη Μπέη, φορώντας όλος ο πάγκος μπλουζάκια που είχαν πάνω 5 αστέρια, όσα και τα πρωταθλήματα των "κόκκινων".

Η απονομή
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε όλους τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν και τις σαμπάνιες να... ρέουν!
Τα μετάλλια στους πρωταθλητές απένειμε ο Ταμίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Νίκος Καλλιβωκάς, ενώ το κύπελλο στους αρχηγούς του Τσιλιβή, Βασίλη Κλάδη, Άγγελο Κλάδη και Τάση Μπάστα ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Μαλιούφας.


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ    2-3
(Λιβέρης (πεν.), Μαλαφούρης / Κολοβάκης, Μαρίνος, Μπεσού)


ΤΣΙΛΙΒΗ - ΑΕ ΑΓ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  4-1    
(Αντωνόπουλος (2), Νικολόπουλος, Κακολύρης / Ζώντος)


Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ  27
2.ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 25
3.ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 16
4.ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  0





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου