Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέο… κάλεσμα για «ύποπτο» παιχνίδι

Ένα ακόμα «ύποπτο» παιχνίδι προστέθηκε στη φετινή λίστα της Football League. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Παναιγιάλειος, ΠΑΕ Ζάκυνθος για το μεταξύ τους ματς (2-0) στις 22 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν στην παραμονή, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 2-0 με γκολ των Γκούφα (74'), Σανδραβέλη (87').

Η δίωξη:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Παναιγιάλειος ΓΣ 1927 και Ζάκυνθος ΑΠΣ, νόμιμα εκπροσωπούμενων, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ. 3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας πρωταθλήματος Football League, Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος της 22/5/2016)».

Πηγή: flnews


Σημείωση: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μία ομάδα που παίζει τη χρονιά της, την παραμονή της στην κατηγορία να χάνει εκτός έδρας και να διώκεται κι από πάνω!!! Έλεος, σε αυτή τη χώρα επιτέλους!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου