Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίαμβος της αντιπολίτευσης στη Δράμα με 42-1!

Στην Ένωση της Δράμας είχε οριστεί στα μέσα Αυγούστου προσωρινή διοίκηση, έπειτα από δικαστικές κινήσεις της παράταξης του Γιώργου Χατζησαρόγλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στις σημερινές εκλογές. Και πέτυχε την εκλογή του με ποσοστό... Κιμ Γινκ Ουν, καθώς αναδείχθηκε νικητής με ψήφους 42 έναντι μιας!

Έτσι, ακόμη μια Ένωση προστέθηκε σε εκείνες που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της Ομοσπονδίας με τις ψήφους τους, καθώς είναι δεδομένο ότι το κατεστημένο θα προσπαθούσε να μην της επιτρέψει να συμμετάσχει στην ψηφοφορία αν παρέμενε με προσωρινή διοίκηση.
Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου είναι γνωστό ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και έχει εκφράσει ανοικτά την υποστήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγή σελίδας στην ΕΠΟ. Κάτι που έπραξε και αμέσως μετά τον θρίαμβό του στις εκλογές, καθώς σε δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 τόνισε: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι αυτό τασσόμαστε υπέρ της πλευράς Γραμμένου. Τα σωματεία εκφράστηκαν και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.
Στο 80% της συμμετοχής πιάσαμε 80% και βγήκαμε πανηγυρικά με 42-1. Ένα νούμερο που δίνει σαφές εντολές. Ο κόσμος μπορεί να βασιστεί ότι έρχονται νέα πρόσωπα, με νέες αντιλήψεις και άλλες ιδέες. Χωρίς συστήματα, μας ενδιαφέρει η διαφάνεια και η ισονομία».

sdna.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου