Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Νέα πρόσωπα... νέες φιλοδοξίες

Δυναμικά ξεκινάει η χρονιά για τον ιστορικό Αστέρα Μαχαιράδου, ο οποίος μπήκε χθες στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.
Με διψασμένη διοίκηση, ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό και προπονητή τον πολλά υποσχόμενο Θοδωρή Παραστατίδη η νέα χρονιά αρχίζει για το σωματείο με νέους στόχους, αλλά πάνω από όλα την θέληση όλων για καλό ποδόσφαιρο.
Η πρώτη προπόνηση για τον Αστέρα δεν είχε πάρα πολλές απουσίες αφού περίπου 16-17 παίκτες έδωσαν το παρών, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Μαρούδα, Αντωνόπουλο κ.α.) να ξεχωρίζουν. Από πλευράς της διοίκησης ο «νέος» Μυλωνάς Δ. μπαίνει δυναμικά τη φετινή χρονιά στα δρώμενα της ομάδας, ενώ φυσικά εκεί ήταν και οι «παλιοί» Κουρούμαλος Δ. και Κεφαλλονίτης Ν.
Για την ομάδα από το Μαχαιράδο η χρονιά ξεκινάει με πολλές προσδοκίες, σε μια σεζόν που η Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.



Θ. Παραστατίδης: « Τιμή να είμαι προπονητής στον Αστέρα»
Φυσικά το πρόσωπο που ξεχώρισε στην έναρξη της προετοιμασίας για τον Αστέρα Μαχαιράδου ήταν ο νέος του προπονητής Θοδωρής Παραστατίδης. Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΣ Ζάκυνθος αλλά και του Κατασταρίου πέρσι, είχε μια σπουδαία καριέρα στις εθνικές κατηγορίες σαν ποδοσφαιριστής και στο ξεκίνημα του σαν τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει.

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Είναι τιμή και χαρά για μένα που ο πρώτος προπονητικός μου σταθμός είναι το Μαχαιράδο. Είναι μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία. Διαθέτει πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Από τη πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη. Θέλουμε να περνάμε όμορφα και να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Ίσως είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει να αποδείξει τίποτα και δεν έχει πίεση. Όλα θα πάνε καλά. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση και εύχομαι όλα να πάνε καλά».


imerazante.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου