Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Αλλαγή Προέδρου! - Αναλαμβάνει ο Αλ. Σπίνος

Ο πρώην Πρόεδρος, Γιάννης Πλαρινός
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport, στον Α.Ο. Τσιλιβή μετά από 4,5 χρόνια αλλάζει ο Πρόεδρος!
Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος Γιάννης Πλαρινός μετά από ώριμη σκέψη και «φορτωμένος» με πολλές επαγγελματικές, αλλά και προσωπικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου, όχι όμως και από το συμβούλιο της ομάδας, την οποία θα συνεχίσει να υπηρετεί!
Νέος Πρόεδρος (σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας) αναλαμβάνει ο Σπίνος Αλέξανδρος, μέχρι πρότινος μέλος της ομάδας.
Μάλιστα, και οι δύο τους ήταν από τους πρωτεργάτες της αναγέννησης της ομάδας τον Φεβρουάριο του 2012 οπότε και ανέλαβαν.
Ο Γιάννης Πλαρινός αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου… «γεμάτος» αφού τα 4,5 χρόνια που ήταν στην ηγεσία της ομάδας κατάφερε να αναβαθμίσει τις Ακαδημίες και φυσικά η ανδρική ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο έφτασε μία ανάσα πριν την Γ΄ Εθνική που θα ήταν η μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της.
Φυσικά όλα τα παραπάνω ο κ. Πλαρινός τα πέτυχε με ένα αξιόλογο συμβούλιο, με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και το χωριό τους!!!

Πρόεδρε (κ. Πλαρινέ) σ΄ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο αυτά τα 4,5 χρόνια από τη θέση του Προέδρου και να ευχηθούμε στο νέο Πρόεδρο (κ. Σπίνο) σιδερένιος και πάντα επιτυχίες!!!

Ο νυν Πρόεδρος, Αλέξανδρος Σπίνος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου