Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Συνειδητά στην Β΄ Κατηγορία!

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το zantesport για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του ΑΟ Λεβάντε, ήρθε το νέο Δ.Σ να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας (διαβάστε ΕΔΩ).

Τελικά η ομάδα που πέρυσι εκπροσώπησε το νησί στην Γ΄ Εθνική, φέτος θα αγωνιστεί στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου διότι όπως αναφέρουν στην παρακάτω ανακοίνωση « το εύκολο για εμάς θα ήταν να διαλύσουμε την ομάδα ή να την κάνουμε δεκανίκι κάποιας άλλης , το δύσκολο είναι να την κρατήσουμε στο προσκήνιο για τα επόμενα χρόνια».

 Η σχετική ανακοίνωση:
«Μετά τη σημερινή γενική συνέλευση του ΑΟ Λεβάντε εκλέχθηκε το νέο ΔΣ της ομάδας: Βάρτζελης Παναγιώτης, Καλανδρίας Αναστάσιος, Κωστής Άγγελος, Κωστής Παναγιώτης,  Μυλωνάς Παναγιώτης, Μπουρλάκος Γεώργιος, Παντής Σταύρος, Λυμπερόπουλος Γεώργιος, Ρομπέρτο Αγκάλιου.

Μετά από δυο χρόνια μεγάλων επιτυχιών και εκπληρώνοντας τους στόχους που είχαμε βάλει εκπροσωπώντας την Ζάκυνθο στη Γ Εθνική κάνουμε μια επανεκκίνηση στους στόχους και στο ρόλο της ομάδας στο τοπικό ποδόσφαιρο. Λαμβάνοντας υπ όψιν τους δύσκολους καιρούς τους οποίους ζούμε και έχοντας αγάπη για την ομάδα και πάθος για ποδόσφαιρο αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από την Β κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος βασιζόμενοι σε νέα παιδιά . Αγαπητοί φίλοι το εύκολο για εμάς θα ήταν να διαλύσουμε την ομάδα ή να την κάνουμε δεκανίκι κάποιας άλλης , το δύσκολο είναι να την κρατήσουμε στο προσκήνιο για τα επόμενα χρόνια. Αυτή θα είναι η επιτυχία μας με τη βοήθεια την δική σας και όλων των συγχωριανών μας. Όσοι είναι με τον Λεβάντε είναι μαζί μας και μας στηρίζουν».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου