Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Αποφάσισε επ΄ αόριστον αναβολή η Football League

Αναβολή επ΄αόριστον αποφάσισε στο σημερινό της Δ.Σ. η διοργανώτρια αρχή.
Σ΄αυτό δεν ανακοινώθηκε ούτε η εύρεση τηλεοπτικής στέγης, αλλά και ούτε η παράταση για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ενώ αποφασίστηκε μια πενταμελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τόσο την εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης, καθώς επίσης και χορηγών.

Έπειτα από τα παραπάνω και μετά από 2,5 ώρες που ήταν η διάρκεια του Δ.Σ., αποφασίστηκε να αναβληθεί επ΄αόριστον η έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να ασκηθεί πίεση, ενώ μεταξύ άλλων θα υπάρξει επαφή με την ΕΠΟ, προκειμένου να υπάρξει μείωση των εξόδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση στο ΔΣ της Football League αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της έναρξης του Πρωταθλήματος έως ότου συναφθεί σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Επίσης εξελέγη 4μελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Λυχναρά (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ), Χατζηιωάννου (ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ), Λεουτσάκο (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) και Κατσογιάννη (ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ) η οποία υπό τον Πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα».

sdna.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου