Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΣΤΕΡΑ: Ξεκίνημα με αγιασμό και πολλές παρουσίες (photos)

Μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 18/09 και η ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία του Αστέρα, με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Πάρα πολλά παιδάκια (αγόρια και κορίτσια) βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου όπου αφού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον "δάσκαλό" τους, Αλέκο Αντίοχο ακολούθησε ο αγιασμός από τον Πατήρ Διονύσιο Βισβάρδη και ακολούθως πολλά γλυκά και αναψυκτικά περίμεναν τους παρευρισκόμενους.
Από τη διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣ Ζακύνθου) στο Μαχαιράδο βρέθηκαν ο Πρόεδρος, Λεωνίδας Μαλιούφας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Δημήτρης Καλογερίας. Από το Δ.Σ. του Αστέρα Μαχαιράδου ήταν ο Διονύσης Κουρούμαλος. Επίσης, αρκετοί ήταν και οι γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στις ομιλίες τους, τόσο ο Πατήρ Διονύσιος Βισβάρδης, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Μαλιούφας τόνισαν ότι θα πρέπει άπαντες πρώτα να γίνουν καλοί άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί ποδοσφαιριστές. Τέλος τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στην Ακαδημία.






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου