Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Ήττα (3-2) στην πρεμιέρα για τους Νέους

φωτό: sportstonoto
Την ήττα με 3-2 γνώρισαν σήμερα το μεσημέρι η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου από την αντίστοιχη της Μεσσηνίας στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος των ενώσεων που διοργανώνει και φέτος η ΕΠΟ.

Ο Κουτσουρόπουλος (χατ τρικ) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τα γκολ που πέτυχε στο 30΄, 55΄ και 85΄. Για τη νησιωτική ομάδα σκόραραν οι Κούτρης (60΄) και Μεταξάς (90΄+).
Πριν τη σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 15χρονου Σωτήρη Νικολακόπουλου του ΑΟ Βέργας μέλους της αντιπροσωπευτικής ομάδας των Νέων Μεσσηνίας που έφυγε πρόσφατα από έμφραγμα του μυοκαρδίου. 
Από κει και πέρα, όσον αφορά την διακύμανση του σκορ χατ-τρικ για τη Μεσσηνιακή ομάδα των Νέων πέτυχε ο Κουτσουρόπουλος στο 30΄, 55΄και 85΄ενώ για τη νησιώτικη ομάδα σκόραραν οι Κούτρης στο 60΄μείωσε σε 2-1και Μεταξάς στο 90+ το τελικό 3-2 
Διαιτησία: Γκριτζέπης, Αθανασίου και Μπαλάσης (Αρκαδίας).

Ε.Π.Σ. ΜEΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Τσαγκλής, Κακαλέτρης, Μπίτσικας, Ζαφείρης, Μπούνας, Μιχαλέας Κανιώρος Κουτσουρόπουλος, Ζώτος και Κλάδης.
Στην επανάληψη έπαιξαν οι Αδαμόπουλος και Kananai.

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Βλασσόπουλος, Γιαννούλης, Δρόσος, Κούτσης, Μεταξάς, Γουσέτης, Μαρίνος, Σταμίρης, Θεοδόσης, Πομώνης, Μπράτης.
Έπαιξαν και οι Λογοθέτης, Καλόφωνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου