Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Με τον κόσμο της Ζακύνθου και με τη Ζάκυνθο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα»

Οι δικαστικές εκκρεμότητες έκλεισαν για τον Πανελευσινιακό, με τους «σταχυοφόρους» να αγωνίζονται την Πέμπτη (27/10) στο Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα.
Με αφορμή τις εξελίξεις που κράτησαν την ομάδα της δυτικής Αττικής στην κατηγορία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος μίλησε στο FL Newsκαι δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «Με τον κόσμο της Ζακύνθου και τη Ζάκυνθο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Κοίταξαν το συμφέρον της ομάδας τους. Εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες...».
Παράλληλα ο Δημόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Πανελευσινιακός θα τερματίσει σε πολύ καλύτερη θέση από την περσινή, ενώ απάντησε και σε όσους διαμαρτυρήθηκαν για το 5-0 απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα. Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε στο FL News:
«Μετά από τέσσερις μήνες στα δικαστήρια που η ομάδα τράβηξε τα πάνδεινα, η ομάδα μας ενημερώθηκε σήμερα ότι θα αγωνιστεί κανονικά στο Κύπελλο. Ο Πανελευσινιακός είχε σωθεί αγωνιστικά από τον Μάιο και πάλευε μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης να δικαιωθεί, όπως και δικαιώθηκε. Με τον κόσμο της Ζακύνθου και με τη Ζάκυνθο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αυτοί κοίταξαν το συμφέρον της ομάδας τους, μήπως και κατάφερναν να πετύχουν κάτι. Έτσι κι εμείς κοιτάξαμε το συμφέρον μας και είμαι βέβαιος ότι είμαστε σωστοί και νόμιμοι σε όλα.
Όσον αφορά στον σημερινό αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα, τα παιδιά ως τις 12 το μεσημέρι δεν ήξεραν αν θα παίξουν στο Κύπελλο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ψυχολογική πίεση και φόρτιση. Πολλοί βιάστηκαν να μας καταδικάσουν ότι δεν θα παίζαμε. Η ομάδα θα σωθεί εύκολα και θα τερματίσει σε θέση πολύ καλύτερη από αυτή της περσινής σεζόν. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία. Είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί. Όσο γι' αυτούς που βιάστηκαν να μας καταδικάσουν για τα πέντε γκολ που δεχτήκαμε, θα καταπιούν σύντομα τη γλώσσα τους, γιατί βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες της Football League, τους ποδοσφαιριστές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους να έχουν καλή πορεία και υγεία. Να έχουμε ένα καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα. Εύχομαι, τέλος, στη Ζάκυνθο να συναντηθούμε ξανά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα».

FLnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου