Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: Προβληματισμοί από την κλήρωση των πρωταθλημάτων

Ανοικτή επιστολή απέστειλε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. η διοίκηση της Δόξας Πηγαδακίων και θέτει σε όλους μας τους προβληματισμούς της σχετικά με τη χθεσινή (03/10) κλήρωση των πρωταθλημάτων. Αναλυτικά:


''Αγαπητοι φιλοι.
Μολις χθες, εγιναν οι κληρωσεις των τοπικων πρωταθληματων τις τοπικης ενωσης Ζακυνθου.
Ο αθλητικος μας συλλογος , σας εχει μαθει διαχρονικα απο την συνεχομενη παρουσια του απο το 1994, αλλα ειδικα και τα τελευταια 4 χρονια , να μην κρυβεται πισω απο εφημερες καταστασεις , αλλα να εχει το θαρρος τις γνωμης και παντα με σκοπο την υπηρεσια στο αθλημα , να καταθετει την αποψη του.
Αληθεια αγαπητοι φιλοι, ποσοι απο εμας, σε αυτη την ωραια κατα τα αλλα εκδηλωση, προβληματιστηκαν απο το γεγονος , οτι για πρωτη φορα ξεκινα η Α' Τοπικη κατηγορια , με ελλιπη συμμετοχη??
Αληθεια αγαπητοι φιλοι, ποσοι απο εμας αναζητησαν τα αιτια που 13 ομαδες τις Β' Τοπικης Κατηγοριας , αρνηθηκαν, να καλυψουν την ''κενη'' θεση??
Αληθεια , ποια τα αιτια που εχουν οδηγησει την , κατα τα αλλα , Α ' ''Ερασιτεχνικη'' κατηγορια να μην ειναι........ερασιτεχνικη??
Ποιοι τα αναζητησαν?? και ποιοι οχι?? Ποιοι ευθυνονται για την μεχρι τωρα πορεια, και ποιοι θα επρεπε να ειχαν δημιουργησει πλεον, συνθηκες ανακαμψεις της ταυτοτητας του ερασιτεχνικου πρωταθληματος??
Η νεα προκυρηξη για την προσεχη σεζον, ποσες τροποποιησεις δεχτηκε τις τελευταιες 40 ημερες?? Χωρις βεβαια αυτο να ειναι απαραιτητα κακο. Αληθεια, δεν θα ητο σκοπιμο να συγκληθει μια εκτακτη γενικη συνελευση απο το δ.σ . του φορεα για να ακουστουν , εκει, προτασεις και αποψεις?? Μηπως ετσι θα προλαβαιναμε πολλες απο αυτες τις τροποποιησεις??
Μεσα στον φακελο , παραδοθηκε στα σωματεια που διατηρουν τμηματα υποδομης προκυρηξη για τα αντιστοιχα ηλικιακα τμηματα. Δεν θα ηταν λογικοτερο, να ζητηθουν και εκει αντιστοιχες προτασεις??
Σε 11 μερες ξεκινουν τα τοπικα πρωταθληματα συμφωνα με την προκυρηξη, οπως θα ειχαν ξεκινησει ......προχθες 1/10 /16 με την προκυρηξη που με αυτη δηλωσαν συμμετοχη τα σωματεια τον Αυγουστο, τα γηπεδα, απο το αρθρο που μολις πριν λιγες μερες εγραφε ο κυριος Πεττας στην εγκριτη Ιστοσελιδα του , ειναι ετοιμα?? Και το κυριοτερο , εχουν τις αντιστοιχες αδειες καταλληλοτητας?? Οι αγωνες , θα εχουν λαβει εως και τις 14/10 και τις αντιστοιχες αδειες διεξαγωγης??
Αγαπητοι φιλοι, ο συλλογος μας και τα προηγουμενα 4 χρονια , προτεινε, συζητουσε και επεδιωκε βελτιωση στο αθλημα που ολοι συνειδητα υπηρετουμε , ο καθενας απο το δικο του ποστο.
Ειμαστε περηφανοι ομως, που εμεις σταθηκαμε στο υψος των περιστασεων , ακομη και μεσα σε ............βαρυχειμωνια!!!!
Αυτο επεβαλε η προσωπικοτητα του συλλογου μας , που μεγαλωνει αθλητικα, μερικες δεκαδες αγορια και κοριτσια.
Αυτο επιβαλει και τωρα, αυτη η προσωπικοτητα του συλλογου.
Ακομη και αν λοιδορειθηκε στο προσφατο παρελθον ή λοιδορειτε ακομη και τωρα απο ανθρωπους που παραπεμπονται στο ρητο του Πλατωνα.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ .
Υ.Γ. ''Καλη αθλητικη σεζον σε ολους τους εμπλεκομενους με τον χωρο, οποτε και αν ξεκινησουν τα πρωταθληματα''.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου