Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η Γ.Σ. είπε "ΝΑΙ" και η ομάδα άλλαξε σελίδα! - Συνεχίζει από το τοπικό με νέες φιλοδοξίες (photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/10) η (ιστορική) Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος για να αποφασίσει το σώμα αν θα συνεργαστεί-συγχωνευθεί το σωματείο με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακός.
Παρουσία 100 και πλέον φίλων της ομάδας, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος άλλαξε σήμερα (30/10) σελίδα στην ιστορία του και μετά από πάρα πολλά χρόνια... ταξιδιού σε Δ΄, Γ΄ και Β΄ Εθνική, επιστρέφει και πάλι στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με άλλη μορφή!
Η Συνέλευση ξεκίνησε με ενημέρωση από τον Πρόεδρο, Στέλιο Γούναρη για το... παρασκήνιο του υποβιβασμού, και συνέχισε με το νέο μοντέλο της ομάδας για να επιστρέψει εκεί που της ανήκει.


ΓΟΥΝΑΡΗΣ: «Μόνοι μας κάναμε τον αγώνα μας»
Ο Πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Ένα ταξίδι 10 ετών προσωρινά τελείωσε». Ενημέρωσε στη συνέχεια το σώμα για το επίμαχο 4μηνο, με τις δικαστικές διαμάχες και τον άνισο αγώνα που έδωσε αυτός και οι συνεργάτες του. Χαρακτηριστική η πρότασή του: «Μόνοι μας κάναμε τον αγώνα μας»!
Πιέστηκε πολλές φορές από τους φιλάθλους να απαντήσει αν βοήθησε ή όχι ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής και το μόνο που είπε ήταν ότι η βοήθειά του ήταν 30.000€ όταν του ζητήθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Στάθηκε στη διαμάχη με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου και στην υπόθεση με το περιβόητο χαρτί που κατά λάθος έστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία της Ένωσης, αντί σε αυτά της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί η διοίκηση της ΠΑΕ και να στερηθεί 5 ποδοσφαιριστές την περίοδο που τους είχε ανάγκη!
Κι αφού έκανε την ενημέρωση για τον απίστευτο πόλεμο εντός και εκτός νησιού, συνέχισε με την επόμενη ημέρα του συλλόγου που είναι η συμμετοχή του στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με μορφή συνεργασίας-συγχώνευσης.
Είπε ότι προσφέρθηκαν δύο ομάδες της κατηγορίας για να συνεργαστούν, ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός και ο ΑΟ Αργασίου. 
Τόνισε ότι η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου ήταν πιο κοντά στους στόχους της πρώτης ομάδας του νησιού και γι αυτό ήρθαν σε επαφή και έχουν κάνει προχωρημένες συζητήσεις.
Ενημέρωσε τον κ. Κουρούμαλο ότι τρία πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως:
1.Όνομα,
2.Σήμα και
3.Χρώματα.
Ο κ. Γούναρης είπε επίσης ότι ο Στράτος Κουρούμαλος μαζί με τον Σπύρο Φιορεντίνο θα έχουν την επίβλεψη των Ακαδημιών.

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ: "Αγαπώ την ομάδα και το αποδεικνύω για άλλη μία φορά"
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Στράτος Κουρούμαλος και τόνισε ότι τον διακατέχουν δύο συναισθήματα. Ένα, λύπης γιατί η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην κατηγορία και ένα χαράς γιατί έστω και τώρα θα μπορέσει να συνεργαστεί με την ομάδα της οποίας τίμησε τη φανέλα. 
Αναφέρθηκε στον Γούναρη, λέγοντας ότι είχε διαφωνία μαζί του ως προς τη λειτουργία της ομάδας και μόνο αυτό.
Συνεχίζοντας είπε ότι στόχος τους θα είναι να γαλουχήσουν νέα παιδιά και μαζί με τον Φιορεντίνο να ανοίξουν την πόρτα στα ζακυνθινόπουλα.
Κλείνοντας, τόνισε στη συνέλευση ότι αν δεν τηρηθούν τα όσα συμφώνησαν θα διαλύσει τη συνεργασία!

ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: "Η νέα διοίκηση στάθηκε δίπλα στην ομάδα"
Το λόγο πήρε και ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας και για 8 χρόνια γιατρός της ομάδας!
Τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση, αλλά και τη βοήθεια της νέας διοίκησης της Ένωσης στην ομάδα.
Αναφέρθηκε στην προηγούμενη διοίκηση και για το ατόπημα που έκανε με το έγγραφο που δεν δόθηκε στην ΠΑΕ, σχετικά με τα δελτία των 5 ποδοσφαιριστών στους οποίους ήταν και αυτό του Λεωνίδα Κουτσούκη.
Του ποδοσφαιριστή που σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και του στέρησαν την ασφάλεια του, όπου σήμερα θα είχε τουλάχιστον 100.000€ επιπλέον για τη μεταμόσχευση μυελού που χρειάζεται να κάνει!!!

Τελικά, ομόφωνα, αποφασίστηκε η συνεργασία-συγχώνευση της ομάδας με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό και έως αύριο να γίνουν κάποιες προσθήκες έτσι ώστε να φτάσει στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!



Περισσότερα σε λίγο...

Να ζητήσουμε συγγνώμη για την πολύωρη καθυστέρηση του ρεπορτάζ, αλλά η μεγάλη κακοκαιρία στο νησί και η τρίωρη (και) διακοπή ρεύματος μας ανάγκασε να είμαστε μόλις τώρα κοντά σας!!! 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου