Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Ο Σφακιανάκης... "τρέχει" να ξεκινήσει το πρωτάθλημα! - Τι γίνεται με τη Ζάκυνθο;

Η Football League ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο (22,23/10). ΔΣ την Τετάρτη (19/10).

Την πρόθεση να παρθεί απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος χωρίς προηγουμένως να γίνει ΔΣ είχε εκφράσει από την περασμένη εβδομάδα ο Στέλιος Σφακιανάκης. Και αφού έστειλε έγγραφο ερώτημα στις ΠΑΕ, αποφασίστηκε οι ομάδες να πάνε στη σέντρα το διήμερο 22,23 Οκτωβρίου! Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, 10 ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της έναρξης και 7 κατά και μία ΠΑΕ ψήφισε «λευκό», με αποτέλεσμα η λίγκα να βγάλει από στιγμή σε στιγμή σχετική ανακοίνωση.
Όπως αναφέρεται από τη διοργανώτρια, βρέθηκε λύση στα τηλεοπτικά (ΕΡΤ) και πλέον μένει να φανεί η αντίδραση των ομάδων, οι οποίες ήταν μεν θετικές για να ξεκινήσει η Football League, αλλά απαιτούσαν να συγκληθεί προηγουμένως ΔΣ. Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί συμβούλιο για την Τετάρτη (19/10).

"Όχι" από Καλλιθέα με... μομφή!
Μία από τις ομάδες που είναι αρνητικές στην έναρξη του πρωταθλήματος είναι η ΠΑΕ Καλλιθέα. Μάλιστα, στο έγγραφο που έστειλε στη Football League ζητά έκτακτο ΔΣ για να ψηφιστεί η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος, των αγώνων Κυπέλλου, αλλά και η εμπιστοσύνη προς το Προεδρείο και ειδικότερα τον πρόεδρο, Στέλιο Σφακιανάκη!
Αναλυτικά η επιστολή της Καλλιθέας:
«Σε απάντηση της υπ' αριθμ. 121064/15-10-2016 επιστολή σας, σας γνωρίζουμε ότι διαφωνούμε με την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο 22-23/10/2016 και ζητάμε την σύκλγηση εντός του επόμενου 24ώρου Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Football League για να τεθούν προς ψηφοφορία η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, η αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, η εμπιστοσύνη προς το Προεδρείο και ειδικότερο τον πρόεδρο της Football League.
Ο πρόεδροςΚαρακασίδης».

Σταύρος FLnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου