Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης - Τι δήλωσε στα μέλη

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ΔΣ ο Στέλιος Σφακιανάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Football League. Αντιπρόεδρος ο Λεουτσάκος.

Το σενάριο που ήθελε τον Στέλιο Σφακιανάκη να παραιτείται από την προεδρία της Football League επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Συγκεκριμένα, 20 λεπτά μετά την έναρξη του ΔΣ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο, τρεις μήνες έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του (είχε εκλεγεί στις 15 Ιουλίου).
Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ένας από τους λόγους της παραίτησης του Στέλιου Σφακιανάκη έχει να κάνει με τα χρέη της διοργανώτριας αρχής. Και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η επόμενη μέρα, δηλαδή αν αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα η 5μελής επιτροπή. Πιθανολογείται ότι θα παραιτηθεί και ο β' αντιπρόεδρος, Άρης Λυχναράς.

Σε ό,τι αφορά στον διάδοχο του Αντώνη Ρέλλα στη θέση του α' αντιπροέδρου, το ρεπορτάζ του FL Newsαναφέρει ότι εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού. Αυτός προεδρεύει αυτή τη στιγμή μετά την αποχώρηση του Σφακιανάκη και θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές, όπως προβλέπει το καταστατικό.



soccerplus.gr


Τι δήλωσε στα μέλη της Football League
Ο τέως πλέον πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε ότι αποχωρεί για λόγους που άπτονται συμπεριφορών με τις οποίες θεσμικά δεν μπορεί να συμφωνήσει. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε στα μέλη της Ένωσης:

«Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρόεδρο της Football League. Για λόγους που άπτονται συμπεριφορών με τις οποίες θεσμικά δεν μπορώ να συμφωνήσω, υποβάλλω την παραίτησή μου και εύχομαι να ανταποκριθεί αποδοτικότερα ο επόμενος πρόεδρος, ευχόμενος κάθε επιτυχία. Θα είμαι σε ό,τι προσπαθήσει αρωγός στο έργο του».

FLnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου