Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Σέντρα... χωρίς πιστοποιητικά!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σκοπεύει να ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ομάδες να μπουν στο γήπεδο το διήμερο 22,23 Οκτωβρίου. Ωστόσο, προκαλεί πολλά ερωτήματα πώς μπορεί να ορίσει αγώνες τη στιγμή που οι 13 από τις 18 ομάδες δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής!
Την περσινή σεζόν, άλλωστε, ακόμα και όταν δύο ΠΑΕ πήραν πιστοποιητικά ημέρα Πέμπτη, οι αγώνες τους δεν ορίστηκαν! Το FL News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.
Την περσινή σεζόν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν... κολοβή. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή δεν ορίστηκαν για την πρεμιέρα της 25ης Σεπτεμβρίου, γιατί στην ομάδα των Σερρών δόθηκε προθεσμία ως 01/10 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, ενώ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή προθεσμία έως 01/10 για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής. Την 1η Οκτωβρίου, λοιπόν, τόσο τα Λιοντάρια, όσο και οι Αχαιοί πήραν πιστοποιητικά, όμως η λίγκα με ανακοίνωση που είχε εκδόσει στις 28 Σεπτεμβρίου είχε κάνει γνωστό ότι και των δύο οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική οδηγούνταν σε αναβολή!
Τώρα, πώς τα δεδομένα άλλαξαν φέτος και η Football League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας με μόλις πέντε πιστοποιητικά συμμετοχής, μόνο η ίδια μπορεί να το απαντήσει! Υπενθυμίζεται ότι έχουν πιστοποιητικό οι ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Σπάρτη, Αχαρναϊκός και Πανθρακικός. Αν ισχύει ό,τι και πέρυσι, ακόμα και 13 πιστοποιητικά να χορηγήσει η ΕΕΑ την Πέμπτη (20/10), τα ματς δεν μπορούν να διεξαχθούν!

FLnews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου